OLDEN & CO

Contactgegevens OLDEN & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLDEN & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLDEN & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 1174-1176; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23749075 (+32-23749075) 23749075 (+32-23749075)

Fax (fax): +32 (55) 656-82-78 +32 (55) 656-82-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLDEN & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLDEN & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLDEN & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLDEN & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLDEN & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLDEN & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLDEN & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLDEN & CO
Products information OLDEN & CO

BTW identificatienummer (tax): BE01461975097
Ondernemingsnummer: 5789215087
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in OLDEN & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLDEN & CO
(Get full report from official database of BE for OLDEN & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLDEN & CO
Addition kinds of activities for OLDEN & CO

0213. Hogs | Hogs
286501. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals

Werken bij OLDEN & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLDEN & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLDEN & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLDEN & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van OLDEN & CO in sociale netwerken
Look for responds of OLDEN & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLDEN & CO. Laat een reactie achter voor OLDEN & CO. OLDEN & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLDEN & CO. Leave a respond for OLDEN & CO. OLDEN & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLDEN & CO op de google maps. Adres en contacten OLDEN & CO
Location of OLDEN & CO on the google maps. Address and contacts of OLDEN & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come OLDEN & CO OLDEN & CO: MARIANTONIA MANCA | LUCKY BURGER | PROVINCIAAL TECH INSTITUUT | KLEINE KOUTER | BULENS

Other related companies as OLDEN & CO: MARIANTONIA MANCA | LUCKY BURGER | PROVINCIAAL TECH INSTITUUT | KLEINE KOUTER | BULENS

OLDEN & CO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLDEN & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01461975097. Het bedrijf OLDEN & CO bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 1174-1176; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in OLDEN & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OLDEN & CO is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLDEN & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLDEN & CO, openstaande posities, locatie van OLDEN & CO op de kaart.

OLDEN & CO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLDEN & CO, company assigned to the tax number BE01461975097. The company OLDEN & CO is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 1174-1176; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in OLDEN & CO were not found.
The main activity of OLDEN & CO is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OLDEN & CO is not available. You also can look at reviews of OLDEN & CO, open positions, location of OLDEN & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLDEN & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLDEN & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLDEN & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLDEN & CO, employees, financial statistics.