PEKING KEUKEN

Contactgegevens PEKING KEUKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEKING KEUKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEKING KEUKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASSESTEENWEG 120; 1742; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25824271 (+32-25824271) 25824271 (+32-25824271)

Fax (fax): +32 (84) 567-39-53 +32 (84) 567-39-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEKING KEUKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEKING KEUKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEKING KEUKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEKING KEUKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEKING KEUKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEKING KEUKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEKING KEUKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEKING KEUKEN
Products information PEKING KEUKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06194335937
Ondernemingsnummer: 8585784912
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PEKING KEUKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEKING KEUKEN
(Get full report from official database of BE for PEKING KEUKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEKING KEUKEN
Addition kinds of activities for PEKING KEUKEN

355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
27820101. Accountboeken | Account books
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
57199902. bezems | Brooms
78190200. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij PEKING KEUKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEKING KEUKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEKING KEUKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEKING KEUKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Q Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

 • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

 • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

 • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP XL Beliès

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

 • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Quick restaurant

  Type: Studentenjob

  Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

 • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

Zoek naar antwoorden van PEKING KEUKEN in sociale netwerken
Look for responds of PEKING KEUKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEKING KEUKEN. Laat een reactie achter voor PEKING KEUKEN. PEKING KEUKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEKING KEUKEN. Leave a respond for PEKING KEUKEN. PEKING KEUKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEKING KEUKEN op de google maps. Adres en contacten PEKING KEUKEN
Location of PEKING KEUKEN on the google maps. Address and contacts of PEKING KEUKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEKING KEUKEN PEKING KEUKEN: EMIEL DEBAERDEMAEKER | JOSE THUNUS | SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE | D. VANNESTE | LINDA ASSELBERGS

Other related companies as PEKING KEUKEN: EMIEL DEBAERDEMAEKER | JOSE THUNUS | SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE | D. VANNESTE | LINDA ASSELBERGS

PEKING KEUKEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEKING KEUKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194335937. Het bedrijf PEKING KEUKEN bevindt zich op het adres: ASSESTEENWEG 120; 1742; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in PEKING KEUKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEKING KEUKEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEKING KEUKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEKING KEUKEN, openstaande posities, locatie van PEKING KEUKEN op de kaart.

PEKING KEUKEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEKING KEUKEN, company assigned to the tax number BE06194335937. The company PEKING KEUKEN is located at the address: ASSESTEENWEG 120; 1742; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in PEKING KEUKEN were not found.
The main activity of PEKING KEUKEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEKING KEUKEN is not available. You also can look at reviews of PEKING KEUKEN, open positions, location of PEKING KEUKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEKING KEUKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEKING KEUKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEKING KEUKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEKING KEUKEN, employees, financial statistics.