SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

Contactgegevens SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUCARGO GENT; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92412361 (+32-92412361) 92412361 (+32-92412361)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE
Products information SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE
(Get full report from official database of BE for SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE
Addition kinds of activities for SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
56999909. Paraplu's | Umbrellas
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
87420408. Detailhandelskonsultant | Retail trade consultant

Werken bij SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE in sociale netwerken
Look for responds of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Laat een reactie achter voor SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. Leave a respond for SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE. SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE op de google maps. Adres en contacten SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE
Location of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE on the google maps. Address and contacts of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: EEKLOSE WATERVERENINGING | HALLE MOTORS NV | MENUISERIE CHRISTIAN DEROUX | Custodiam SA | DIRK PEETERS

Other related companies as SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE: EEKLOSE WATERVERENINGING | HALLE MOTORS NV | MENUISERIE CHRISTIAN DEROUX | Custodiam SA | DIRK PEETERS

SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE bevindt zich op het adres: BRUCARGO GENT; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, openstaande posities, locatie van SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE op de kaart.

SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, company assigned to the tax number BE03503784179. The company SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is located at the address: BRUCARGO GENT; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Goederenvervoer over de weg. Products created in SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE were not found.
The main activity of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE is not available. You also can look at reviews of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, open positions, location of SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPOORWEGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGIE, employees, financial statistics.