EMIEL DEBAERDEMAEKER

Contactgegevens EMIEL DEBAERDEMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIEL DEBAERDEMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIEL DEBAERDEMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELRIJKSTRAAT 92; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 25325232 (+32-25325232) 25325232 (+32-25325232)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIEL DEBAERDEMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIEL DEBAERDEMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIEL DEBAERDEMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIEL DEBAERDEMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIEL DEBAERDEMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIEL DEBAERDEMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIEL DEBAERDEMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIEL DEBAERDEMAEKER
Products information EMIEL DEBAERDEMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EMIEL DEBAERDEMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIEL DEBAERDEMAEKER
(Get full report from official database of BE for EMIEL DEBAERDEMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIEL DEBAERDEMAEKER
Addition kinds of activities for EMIEL DEBAERDEMAEKER

355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
50450103. Printers, computer | Printers, computer

Werken bij EMIEL DEBAERDEMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIEL DEBAERDEMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIEL DEBAERDEMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIEL DEBAERDEMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van EMIEL DEBAERDEMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of EMIEL DEBAERDEMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIEL DEBAERDEMAEKER. Laat een reactie achter voor EMIEL DEBAERDEMAEKER. EMIEL DEBAERDEMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIEL DEBAERDEMAEKER. Leave a respond for EMIEL DEBAERDEMAEKER. EMIEL DEBAERDEMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIEL DEBAERDEMAEKER op de google maps. Adres en contacten EMIEL DEBAERDEMAEKER
Location of EMIEL DEBAERDEMAEKER on the google maps. Address and contacts of EMIEL DEBAERDEMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIEL DEBAERDEMAEKER EMIEL DEBAERDEMAEKER: ALTIORA AVERBODE | ERIC LEJEUNE | FEESTZAAL TER BIEST NV | Van Baelen-Vangeel J & M | DAVE JENNES

Other related companies as EMIEL DEBAERDEMAEKER: ALTIORA AVERBODE | ERIC LEJEUNE | FEESTZAAL TER BIEST NV | Van Baelen-Vangeel J & M | DAVE JENNES

EMIEL DEBAERDEMAEKER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIEL DEBAERDEMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf EMIEL DEBAERDEMAEKER bevindt zich op het adres: HEMELRIJKSTRAAT 92; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in EMIEL DEBAERDEMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIEL DEBAERDEMAEKER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIEL DEBAERDEMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIEL DEBAERDEMAEKER, openstaande posities, locatie van EMIEL DEBAERDEMAEKER op de kaart.

EMIEL DEBAERDEMAEKER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIEL DEBAERDEMAEKER, company assigned to the tax number BE08681915283. The company EMIEL DEBAERDEMAEKER is located at the address: HEMELRIJKSTRAAT 92; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rundveehouders. Products created in EMIEL DEBAERDEMAEKER were not found.
The main activity of EMIEL DEBAERDEMAEKER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIEL DEBAERDEMAEKER is not available. You also can look at reviews of EMIEL DEBAERDEMAEKER, open positions, location of EMIEL DEBAERDEMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIEL DEBAERDEMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIEL DEBAERDEMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIEL DEBAERDEMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIEL DEBAERDEMAEKER, employees, financial statistics.