VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Contactgegevens VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTE NONNENSTRAAT 12; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312463 (+32-58312463) 58312463 (+32-58312463)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Products information VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
342399. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
22110903. Gaas | Gauze
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Leave a respond for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: DIRK DE GROOTE | THE RAINBOW BALLET | W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE | FRANCOIS LANCKOHR | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Other related companies as VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: DIRK DE GROOTE | THE RAINBOW BALLET | W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE | FRANCOIS LANCKOHR | GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: ZWARTE NONNENSTRAAT 12; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de kaart.

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE09063140869. The company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is located at the address: ZWARTE NONNENSTRAAT 12; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS were not found.
The main activity of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, open positions, location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.