W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE

Contactgegevens W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE WIJKSTRAAT 4; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14651648 (+32-14651648) 14651648 (+32-14651648)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE
Products information W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE
(Get full report from official database of BE for W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE
Addition kinds of activities for W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
39440400. Speelgoed geweren | Toy guns
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE in sociale netwerken
Look for responds of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Laat een reactie achter voor W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. Leave a respond for W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE. W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE op de google maps. Adres en contacten W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE
Location of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE on the google maps. Address and contacts of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: V?RONIQUE DUTILLIEUX | 'T GROEN APPELTJE | VINCENT CALICIS | LAURENCE BRASSEUR | RADIO HORIZON

Other related companies as W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE: V?RONIQUE DUTILLIEUX | 'T GROEN APPELTJE | VINCENT CALICIS | LAURENCE BRASSEUR | RADIO HORIZON

W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE bevindt zich op het adres: KORTE WIJKSTRAAT 4; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, openstaande posities, locatie van W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE op de kaart.

W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, company assigned to the tax number BE09294403076. The company W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is located at the address: KORTE WIJKSTRAAT 4; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE is not available. You also can look at reviews of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, open positions, location of W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.T.C. DE RAPPE WIELEN WEELDE, employees, financial statistics.