GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Contactgegevens GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandvoordestraat 500; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 56 44 44 (+32-059 56 44 44) 059 56 44 44 (+32-059 56 44 44)

Fax (fax): 059 56 44 45 (+32-059 56 44 45) 059 56 44 45 (+32-059 56 44 45)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Products information GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

BTW identificatienummer (tax): BE03229125976
Ondernemingsnummer: 8068328857
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
(Get full report from official database of BE for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Addition kinds of activities for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
16290112. Vijverbouw | Pond construction
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
37510102. Motor scooters en onderdelen | Motor scooters and parts
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film

Werken bij GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES in sociale netwerken
Look for responds of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Laat een reactie achter voor GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. Leave a respond for GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES. GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES op de google maps. Adres en contacten GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES
Location of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on the google maps. Address and contacts of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES

Andere gerelateerde bedrijven als come GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: FUX | COATS FFR | LINGERIE VENUS | PELZER L. CBTIP/BKVTF | GALERIES SAINT-ROCH

Other related companies as GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES: FUX | COATS FFR | LINGERIE VENUS | PELZER L. CBTIP/BKVTF | GALERIES SAINT-ROCH

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229125976. Het bedrijf GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES bevindt zich op het adres: Zandvoordestraat 500; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, openstaande posities, locatie van GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, company assigned to the tax number BE03229125976. The company GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is located at the address: Zandvoordestraat 500; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES is not available. You also can look at reviews of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, open positions, location of GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESCO NV-SA FLOOR CLEANING MACHINES, employees, financial statistics.