EUROSTANI

Contactgegevens EUROSTANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROSTANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROSTANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA ROCHE FATALE 49; 1200; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 27727803 (+32-27727803) 27727803 (+32-27727803)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROSTANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROSTANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROSTANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROSTANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROSTANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROSTANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROSTANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROSTANI
Products information EUROSTANI

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EUROSTANI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROSTANI
(Get full report from official database of BE for EUROSTANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROSTANI
Addition kinds of activities for EUROSTANI

306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies

Werken bij EUROSTANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROSTANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROSTANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROSTANI. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

 • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • Mechanieker dagdienst (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Merksem zijn wij op zoek naar een mechanieker dagdienst  Functieomschrijving: Je reageert meteen bij storingen  Je herstelt en reviseert de productieapparatuur in de discipline mechanica  Je voert onderhoudswerkzaamheden uit op het geautomatiseerd productieproces  Je bent betrokken bij het optimaliseren van de onderhoudsmethodiek Je volgt de veiligheids- en kwaliteitsprocedures  Je behandelt de bijbehorende administratie Je staat nauw bij het proces om de productieapparatuur te optimaliseren en storingen te elimineren  Je maakt deel uit van een renovatieproject 

 • Reachtruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

 • Metser (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

 • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

 • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

 • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

 • Servicetechnieker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van EUROSTANI in sociale netwerken
Look for responds of EUROSTANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROSTANI. Laat een reactie achter voor EUROSTANI. EUROSTANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROSTANI. Leave a respond for EUROSTANI. EUROSTANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROSTANI op de google maps. Adres en contacten EUROSTANI
Location of EUROSTANI on the google maps. Address and contacts of EUROSTANI

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROSTANI EUROSTANI: Delva J | UNION SPORTIVE HALTHIER | MICROCOMPUTER NEW | Interact sprl | I-way

Other related companies as EUROSTANI: Delva J | UNION SPORTIVE HALTHIER | MICROCOMPUTER NEW | Interact sprl | I-way

EUROSTANI is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROSTANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf EUROSTANI bevindt zich op het adres: RUE DE LA ROCHE FATALE 49; 1200; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EUROSTANI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROSTANI is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROSTANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROSTANI, openstaande posities, locatie van EUROSTANI op de kaart.

EUROSTANI is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROSTANI, company assigned to the tax number BE04107482910. The company EUROSTANI is located at the address: RUE DE LA ROCHE FATALE 49; 1200; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in EUROSTANI were not found.
The main activity of EUROSTANI is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROSTANI is not available. You also can look at reviews of EUROSTANI, open positions, location of EUROSTANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROSTANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROSTANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROSTANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROSTANI, employees, financial statistics.