MICROCOMPUTER NEW

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • MICROCOMPUTER NEW
Private companiesInsurance Carriers • MICROCOMPUTER NEW

Contactgegevens MICROCOMPUTER NEW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROCOMPUTER NEW: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROCOMPUTER NEW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 82B2; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71700799 (+32-71700799) 71700799 (+32-71700799)

Fax (fax): +32 (83) 690-82-75 +32 (83) 690-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROCOMPUTER NEW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROCOMPUTER NEW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROCOMPUTER NEW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROCOMPUTER NEW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROCOMPUTER NEW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROCOMPUTER NEW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROCOMPUTER NEW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROCOMPUTER NEW
Products information MICROCOMPUTER NEW

BTW identificatienummer (tax): BE03592224121
Ondernemingsnummer: 9725616455
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec. Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROCOMPUTER NEW
(Get full report from official database of BE for MICROCOMPUTER NEW)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROCOMPUTER NEW
Addition kinds of activities for MICROCOMPUTER NEW

281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
354600. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
35990102. Carrousels (vrolijk-rondes) | Carousels (merry-go-rounds)
52310100. Glas | Glass

Werken bij MICROCOMPUTER NEW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROCOMPUTER NEW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROCOMPUTER NEW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROCOMPUTER NEW. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van MICROCOMPUTER NEW in sociale netwerken
Look for responds of MICROCOMPUTER NEW in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROCOMPUTER NEW. Laat een reactie achter voor MICROCOMPUTER NEW. MICROCOMPUTER NEW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROCOMPUTER NEW. Leave a respond for MICROCOMPUTER NEW. MICROCOMPUTER NEW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROCOMPUTER NEW op de google maps. Adres en contacten MICROCOMPUTER NEW
Location of MICROCOMPUTER NEW on the google maps. Address and contacts of MICROCOMPUTER NEW

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROCOMPUTER NEW MICROCOMPUTER NEW: Pol (Chez) | BA-TE-CO | Améthyste | Verschueren Emmanuel | RENE DELCROIX

Other related companies as MICROCOMPUTER NEW: Pol (Chez) | BA-TE-CO | Améthyste | Verschueren Emmanuel | RENE DELCROIX

MICROCOMPUTER NEW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROCOMPUTER NEW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03592224121. Het bedrijf MICROCOMPUTER NEW bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 82B2; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packard Bell Nec. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
De hoofdactiviteit van MICROCOMPUTER NEW is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROCOMPUTER NEW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROCOMPUTER NEW, openstaande posities, locatie van MICROCOMPUTER NEW op de kaart.

MICROCOMPUTER NEW is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROCOMPUTER NEW, company assigned to the tax number BE03592224121. The company MICROCOMPUTER NEW is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 82B2; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packard Bell Nec. Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Video Dream Machine, Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Classic Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine..
The main activity of MICROCOMPUTER NEW is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROCOMPUTER NEW is not available. You also can look at reviews of MICROCOMPUTER NEW, open positions, location of MICROCOMPUTER NEW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROCOMPUTER NEW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROCOMPUTER NEW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROCOMPUTER NEW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROCOMPUTER NEW, employees, financial statistics.