UNION SPORTIVE HALTHIER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • UNION SPORTIVE HALTHIER
Private companiesInsurance Carriers • UNION SPORTIVE HALTHIER

Contactgegevens UNION SPORTIVE HALTHIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNION SPORTIVE HALTHIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNION SPORTIVE HALTHIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 57; 6692; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80215975 (+32-80215975) 80215975 (+32-80215975)

Fax (fax): +32 (16) 487-14-37 +32 (16) 487-14-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNION SPORTIVE HALTHIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNION SPORTIVE HALTHIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNION SPORTIVE HALTHIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNION SPORTIVE HALTHIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNION SPORTIVE HALTHIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNION SPORTIVE HALTHIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNION SPORTIVE HALTHIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNION SPORTIVE HALTHIER
Products information UNION SPORTIVE HALTHIER

BTW identificatienummer (tax): BE05484619140
Ondernemingsnummer: 8341888427
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNION SPORTIVE HALTHIER
(Get full report from official database of BE for UNION SPORTIVE HALTHIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNION SPORTIVE HALTHIER
Addition kinds of activities for UNION SPORTIVE HALTHIER

011903. Oliekorrels | Oil grains
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
50850501. lagers | Bearings
52119909. Dakmateriaal | Roofing material

Werken bij UNION SPORTIVE HALTHIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNION SPORTIVE HALTHIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNION SPORTIVE HALTHIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNION SPORTIVE HALTHIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van UNION SPORTIVE HALTHIER in sociale netwerken
Look for responds of UNION SPORTIVE HALTHIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNION SPORTIVE HALTHIER. Laat een reactie achter voor UNION SPORTIVE HALTHIER. UNION SPORTIVE HALTHIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNION SPORTIVE HALTHIER. Leave a respond for UNION SPORTIVE HALTHIER. UNION SPORTIVE HALTHIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNION SPORTIVE HALTHIER op de google maps. Adres en contacten UNION SPORTIVE HALTHIER
Location of UNION SPORTIVE HALTHIER on the google maps. Address and contacts of UNION SPORTIVE HALTHIER

Andere gerelateerde bedrijven als come UNION SPORTIVE HALTHIER UNION SPORTIVE HALTHIER: HUIS SYS-WILLEM | DE NIEUWE LOODGIETER | Falstaff Gent | CITROEN BELUX | KAMIEL GIJSENBERGS

Other related companies as UNION SPORTIVE HALTHIER: HUIS SYS-WILLEM | DE NIEUWE LOODGIETER | Falstaff Gent | CITROEN BELUX | KAMIEL GIJSENBERGS

UNION SPORTIVE HALTHIER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNION SPORTIVE HALTHIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484619140. Het bedrijf UNION SPORTIVE HALTHIER bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 57; 6692; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van UNION SPORTIVE HALTHIER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNION SPORTIVE HALTHIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNION SPORTIVE HALTHIER, openstaande posities, locatie van UNION SPORTIVE HALTHIER op de kaart.

UNION SPORTIVE HALTHIER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNION SPORTIVE HALTHIER, company assigned to the tax number BE05484619140. The company UNION SPORTIVE HALTHIER is located at the address: RUE DU CENTRE 57; 6692; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Clubs de sport. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of UNION SPORTIVE HALTHIER is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNION SPORTIVE HALTHIER is not available. You also can look at reviews of UNION SPORTIVE HALTHIER, open positions, location of UNION SPORTIVE HALTHIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNION SPORTIVE HALTHIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNION SPORTIVE HALTHIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNION SPORTIVE HALTHIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNION SPORTIVE HALTHIER, employees, financial statistics.