ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ

Contactgegevens ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES NOISETIERS 13; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87882040 (+32-87882040) 87882040 (+32-87882040)

Fax (fax): +32 (14) 209-47-55 +32 (14) 209-47-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ
Products information ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ

BTW identificatienummer (tax): BE02736114501
Ondernemingsnummer: 7703857421
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ
Addition kinds of activities for ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ

20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
35999903. katapulten | Catapults
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)

Werken bij ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

 • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Orderpicker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

 • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

 • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

 • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

 • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

 • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

  Type: Leercontract

  FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. Leave a respond for ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ. ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ
Location of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: PIVACO BVBA | Lievens Keukens | 'T GOE LEVEN | YAMAYU SANTATSU | Digitance BVBA

Other related companies as ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ: PIVACO BVBA | Lievens Keukens | 'T GOE LEVEN | YAMAYU SANTATSU | Digitance BVBA

ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736114501. Het bedrijf ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ bevindt zich op het adres: RUE DES NOISETIERS 13; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ op de kaart.

ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, company assigned to the tax number BE02736114501. The company ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is located at the address: RUE DES NOISETIERS 13; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ were not found.
The main activity of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, open positions, location of ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE FRANCIS WIERTZ, employees, financial statistics.