Digitance BVBA

Contactgegevens Digitance BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Digitance BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Digitance BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuiddreef 22, Zwevezele, wvl 8750, België

Telefoon (phone): 32-51-705701 32-51-705701

Fax (fax): +32 (51) 432-18-52 +32 (51) 432-18-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Digitance BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Digitance BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Digitance BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Digitance BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Digitance BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Digitance BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Digitance BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Digitance BVBA
Products information Digitance BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04910034179
Ondernemingsnummer: 6277557373
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Digitance BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Digitance BVBA
(Get full report from official database of BE for Digitance BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Digitance BVBA
Addition kinds of activities for Digitance BVBA

22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
36710202. Electron buizen, industriële | Electron tubes, industrial
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij Digitance BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Digitance BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Digitance BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Digitance BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van Digitance BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Digitance BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Digitance BVBA. Laat een reactie achter voor Digitance BVBA. Digitance BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Digitance BVBA. Leave a respond for Digitance BVBA. Digitance BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Digitance BVBA op de google maps. Adres en contacten Digitance BVBA
Location of Digitance BVBA on the google maps. Address and contacts of Digitance BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Digitance BVBA Digitance BVBA: MICHEL DHONDT | AGFA EUROPE NV | Atlas (L') | STEVEN WYBOUW | A.J.D

Other related companies as Digitance BVBA: MICHEL DHONDT | AGFA EUROPE NV | Atlas (L') | STEVEN WYBOUW | A.J.D

Digitance BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Digitance BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04910034179. Het bedrijf Digitance BVBA bevindt zich op het adres: Zuiddreef 22, Zwevezele, wvl 8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Digitance BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Digitance BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Digitance BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Digitance BVBA, openstaande posities, locatie van Digitance BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Digitance BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Digitance BVBA, company assigned to the tax number BE04910034179. The company Digitance BVBA is located at the address: Zuiddreef 22, Zwevezele, wvl 8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Digitance BVBA were not found.
The main activity of Digitance BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Digitance BVBA is not available. You also can look at reviews of Digitance BVBA, open positions, location of Digitance BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Digitance BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Digitance BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Digitance BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Digitance BVBA, employees, financial statistics.