Lievens Keukens

Contactgegevens Lievens Keukens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lievens Keukens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lievens Keukens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupsenstraat 16; 8750; Wingene (Zwevezele), België

Telefoon (phone): 051 61 22 98 (+32-051 61 22 98) 051 61 22 98 (+32-051 61 22 98)

Fax (fax): +32 (55) 394-75-20 +32 (55) 394-75-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lievens Keukens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lievens Keukens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lievens Keukens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lievens Keukens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lievens Keukens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lievens Keukens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lievens Keukens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lievens Keukens
Products information Lievens Keukens

BTW identificatienummer (tax): BE04971832275
Ondernemingsnummer: 4292602539
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Bathroom installation & accessories; Kitchen installations; Store fixtures

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lievens Keukens
(Get full report from official database of BE for Lievens Keukens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lievens Keukens
Addition kinds of activities for Lievens Keukens

519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
35490101. Teken banken | Draw benches
36210203. Dynamotors | Dynamotors
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished

Werken bij Lievens Keukens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lievens Keukens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lievens Keukens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lievens Keukens. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

Zoek naar antwoorden van Lievens Keukens in sociale netwerken
Look for responds of Lievens Keukens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lievens Keukens. Laat een reactie achter voor Lievens Keukens. Lievens Keukens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lievens Keukens. Leave a respond for Lievens Keukens. Lievens Keukens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lievens Keukens op de google maps. Adres en contacten Lievens Keukens
Location of Lievens Keukens on the google maps. Address and contacts of Lievens Keukens

Andere gerelateerde bedrijven als come Lievens Keukens Lievens Keukens: RESTAURANT DE WATERMOLEN - KASTERLEE NV | ARTIFEX | Well-Done | K. DE WAELE | P. HARTOCH

Other related companies as Lievens Keukens: RESTAURANT DE WATERMOLEN - KASTERLEE NV | ARTIFEX | Well-Done | K. DE WAELE | P. HARTOCH

Lievens Keukens is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lievens Keukens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04971832275. Het bedrijf Lievens Keukens bevindt zich op het adres: Rupsenstraat 16; 8750; Wingene (Zwevezele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Kitchen installations; Store fixtures.
De hoofdactiviteit van Lievens Keukens is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lievens Keukens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lievens Keukens, openstaande posities, locatie van Lievens Keukens op de kaart.

Lievens Keukens is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lievens Keukens, company assigned to the tax number BE04971832275. The company Lievens Keukens is located at the address: Rupsenstraat 16; 8750; Wingene (Zwevezele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wall cupboards. List of products are Bathroom installation & accessories; Kitchen installations; Store fixtures.
The main activity of Lievens Keukens is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lievens Keukens is not available. You also can look at reviews of Lievens Keukens, open positions, location of Lievens Keukens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lievens Keukens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lievens Keukens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lievens Keukens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lievens Keukens, employees, financial statistics.