GENTS AUTOBEDRIJF BVBA

Contactgegevens GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENTS AUTOBEDRIJF BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornzelestraat 21; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 45 67 (+32-09 223 45 67) 09 223 45 67 (+32-09 223 45 67)

Fax (fax): 09 223 00 10 (+32-09 223 00 10) 09 223 00 10 (+32-09 223 00 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENTS AUTOBEDRIJF BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENTS AUTOBEDRIJF BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENTS AUTOBEDRIJF BVBA
Products information GENTS AUTOBEDRIJF BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01092559814
Ondernemingsnummer: 1454833984
Hoofdstad (capital): 432,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GENTS AUTOBEDRIJF BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENTS AUTOBEDRIJF BVBA
(Get full report from official database of BE for GENTS AUTOBEDRIJF BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENTS AUTOBEDRIJF BVBA
Addition kinds of activities for GENTS AUTOBEDRIJF BVBA

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
072199. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Laat een reactie achter voor GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. GENTS AUTOBEDRIJF BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. Leave a respond for GENTS AUTOBEDRIJF BVBA. GENTS AUTOBEDRIJF BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENTS AUTOBEDRIJF BVBA op de google maps. Adres en contacten GENTS AUTOBEDRIJF BVBA
Location of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA on the google maps. Address and contacts of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GENTS AUTOBEDRIJF BVBA GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: A.P.A.C. ASBL | ID?AL CONFORT AMAY | METRO | DIRK VANDEMEULEBROUCKE | De facto ASBL

Other related companies as GENTS AUTOBEDRIJF BVBA: A.P.A.C. ASBL | ID?AL CONFORT AMAY | METRO | DIRK VANDEMEULEBROUCKE | De facto ASBL

GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01092559814. Het bedrijf GENTS AUTOBEDRIJF BVBA bevindt zich op het adres: Doornzelestraat 21; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 432,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GENTS AUTOBEDRIJF BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, openstaande posities, locatie van GENTS AUTOBEDRIJF BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, company assigned to the tax number BE01092559814. The company GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is located at the address: Doornzelestraat 21; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 432,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in GENTS AUTOBEDRIJF BVBA were not found.
The main activity of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA is not available. You also can look at reviews of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, open positions, location of GENTS AUTOBEDRIJF BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENTS AUTOBEDRIJF BVBA, employees, financial statistics.