A.P.A.C. ASBL

Contactgegevens A.P.A.C. ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.A.C. ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.A.C. ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 25; 6230; Pont-à-Celles, België

Telefoon (phone): 071 84 21 89; 071 84 49 64 (+32-071 84 21 89; 071 84 49 64) 071 84 21 89; 071 84 49 64 (+32-071 84 21 89; 071 84 49 64)

Fax (fax): 071 84 26 50 (+32-071 84 26 50) 071 84 26 50 (+32-071 84 26 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.A.C. ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.A.C. ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.A.C. ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.A.C. ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.A.C. ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.A.C. ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.A.C. ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.A.C. ASBL
Products information A.P.A.C. ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09532257080
Ondernemingsnummer: 5051757812
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A.P.A.C. ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sheltered workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.A.C. ASBL
(Get full report from official database of BE for A.P.A.C. ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.A.C. ASBL
Addition kinds of activities for A.P.A.C. ASBL

281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
50390201. Buitenplatte glas: plaat of raam | Exterior flat glass: plate or window
51129901. Lege boeken | Blank books
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec

Werken bij A.P.A.C. ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.A.C. ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.A.C. ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.A.C. ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener portaalkraan (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden en lossen van gewelven op vrachtwagens Je hebt contact met de vrachtwagenchauffeurs Je zal de vrachtbonnen controleren en toebehoren meegeven aan de chauffeurs Je bent bereid om polyvalent in te springen in de productiehal

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van A.P.A.C. ASBL in sociale netwerken
Look for responds of A.P.A.C. ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.A.C. ASBL. Laat een reactie achter voor A.P.A.C. ASBL. A.P.A.C. ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.A.C. ASBL. Leave a respond for A.P.A.C. ASBL. A.P.A.C. ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.A.C. ASBL op de google maps. Adres en contacten A.P.A.C. ASBL
Location of A.P.A.C. ASBL on the google maps. Address and contacts of A.P.A.C. ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.A.C. ASBL A.P.A.C. ASBL: DENIAN | COIFFURE ANNETTE | Selfmade | ISABELLE GALAIS | M & B FASHION

Other related companies as A.P.A.C. ASBL: DENIAN | COIFFURE ANNETTE | Selfmade | ISABELLE GALAIS | M & B FASHION

A.P.A.C. ASBL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.A.C. ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532257080. Het bedrijf A.P.A.C. ASBL bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 25; 6230; Pont-à-Celles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sheltered workshops. Producten gemaakt in A.P.A.C. ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.A.C. ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.A.C. ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.A.C. ASBL, openstaande posities, locatie van A.P.A.C. ASBL op de kaart.

A.P.A.C. ASBL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.A.C. ASBL, company assigned to the tax number BE09532257080. The company A.P.A.C. ASBL is located at the address: Rue Joseph Wauters 25; 6230; Pont-à-Celles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sheltered workshops. Products created in A.P.A.C. ASBL were not found.
The main activity of A.P.A.C. ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.A.C. ASBL is not available. You also can look at reviews of A.P.A.C. ASBL, open positions, location of A.P.A.C. ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.A.C. ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.A.C. ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.A.C. ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.A.C. ASBL, employees, financial statistics.