De facto ASBL

Contactgegevens De facto ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De facto ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

De facto ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Claus, 17 bte 10, Brussel, 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 6403961 32 2 6403961

Fax (fax): 32 2 2192151 32 2 2192151

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De facto ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De facto ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De facto ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De facto ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De facto ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De facto ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De facto ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De facto ASBL
Products information De facto ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04970458984
Ondernemingsnummer: 2536712646
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De facto ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De facto ASBL
(Get full report from official database of BE for De facto ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor De facto ASBL
Addition kinds of activities for De facto ASBL

375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
48129903. Communicatiediensten voor radio-pager (beeper) | Radio pager (beeper) communication services
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij De facto ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De facto ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De facto ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De facto ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van De facto ASBL in sociale netwerken
Look for responds of De facto ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor De facto ASBL. Laat een reactie achter voor De facto ASBL. De facto ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De facto ASBL. Leave a respond for De facto ASBL. De facto ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De facto ASBL op de google maps. Adres en contacten De facto ASBL
Location of De facto ASBL on the google maps. Address and contacts of De facto ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come De facto ASBL De facto ASBL: ERI BELGIUM | Autodialyse Azca C Stuivenberg | ALFA LICHT | L.F. Industries NV-SA | Decap Tony BVBA

Other related companies as De facto ASBL: ERI BELGIUM | Autodialyse Azca C Stuivenberg | ALFA LICHT | L.F. Industries NV-SA | Decap Tony BVBA

De facto ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De facto ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04970458984. Het bedrijf De facto ASBL bevindt zich op het adres: Rue Emile Claus, 17 bte 10, Brussel, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De facto ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De facto ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De facto ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De facto ASBL, openstaande posities, locatie van De facto ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De facto ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De facto ASBL, company assigned to the tax number BE04970458984. The company De facto ASBL is located at the address: Rue Emile Claus, 17 bte 10, Brussel, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De facto ASBL were not found.
The main activity of De facto ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De facto ASBL is not available. You also can look at reviews of De facto ASBL, open positions, location of De facto ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De facto ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De facto ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De facto ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De facto ASBL, employees, financial statistics.