BEAUREGARD HOTEL

Contactgegevens BEAUREGARD HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUREGARD HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUREGARD HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Baron de Moreau 1; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 23 00 28 (+32-081 23 00 28) 081 23 00 28 (+32-081 23 00 28)

Fax (fax): 081 24 12 09 (+32-081 24 12 09) 081 24 12 09 (+32-081 24 12 09)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUREGARD HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUREGARD HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUREGARD HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUREGARD HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUREGARD HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUREGARD HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUREGARD HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUREGARD HOTEL
Products information BEAUREGARD HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE09651184082
Ondernemingsnummer: 7711822509
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Seminars (Organisation of); Halls - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUREGARD HOTEL
(Get full report from official database of BE for BEAUREGARD HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUREGARD HOTEL
Addition kinds of activities for BEAUREGARD HOTEL

799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
17990000. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
50230404. tapijten | Rugs

Werken bij BEAUREGARD HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUREGARD HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUREGARD HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUREGARD HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

 • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

 • Operator m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

 • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

 • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

  Regio: LEKE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

 • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van BEAUREGARD HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BEAUREGARD HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUREGARD HOTEL. Laat een reactie achter voor BEAUREGARD HOTEL. BEAUREGARD HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUREGARD HOTEL. Leave a respond for BEAUREGARD HOTEL. BEAUREGARD HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUREGARD HOTEL op de google maps. Adres en contacten BEAUREGARD HOTEL
Location of BEAUREGARD HOTEL on the google maps. Address and contacts of BEAUREGARD HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUREGARD HOTEL BEAUREGARD HOTEL: Krings V | Proxy Delhaize Le Lion | Degucon BVBA | FOGAL BODYBAS SPRL | MARIELLE

Other related companies as BEAUREGARD HOTEL: Krings V | Proxy Delhaize Le Lion | Degucon BVBA | FOGAL BODYBAS SPRL | MARIELLE

BEAUREGARD HOTEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUREGARD HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651184082. Het bedrijf BEAUREGARD HOTEL bevindt zich op het adres: Avenue Baron de Moreau 1; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van BEAUREGARD HOTEL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUREGARD HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUREGARD HOTEL, openstaande posities, locatie van BEAUREGARD HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

BEAUREGARD HOTEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUREGARD HOTEL, company assigned to the tax number BE09651184082. The company BEAUREGARD HOTEL is located at the address: Avenue Baron de Moreau 1; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of); Halls - Rental.
The main activity of BEAUREGARD HOTEL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUREGARD HOTEL is not available. You also can look at reviews of BEAUREGARD HOTEL, open positions, location of BEAUREGARD HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUREGARD HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUREGARD HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUREGARD HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUREGARD HOTEL, employees, financial statistics.