Proxy Delhaize Le Lion

Contactgegevens Proxy Delhaize Le Lion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Proxy Delhaize Le Lion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Proxy Delhaize Le Lion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre; 4990; Lierneux, België

Telefoon (phone): 080 31 81 11 (+32-080 31 81 11) 080 31 81 11 (+32-080 31 81 11)

Fax (fax): 080 31 93 11 (+32-080 31 93 11) 080 31 93 11 (+32-080 31 93 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Proxy Delhaize Le Lion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Proxy Delhaize Le Lion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Proxy Delhaize Le Lion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Proxy Delhaize Le Lion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Proxy Delhaize Le Lion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Proxy Delhaize Le Lion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Proxy Delhaize Le Lion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Proxy Delhaize Le Lion
Products information Proxy Delhaize Le Lion

BTW identificatienummer (tax): BE04262390136
Ondernemingsnummer: 2599884033
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Proxy Delhaize Le Lion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Proxy Delhaize Le Lion
(Get full report from official database of BE for Proxy Delhaize Le Lion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Proxy Delhaize Le Lion
Addition kinds of activities for Proxy Delhaize Le Lion

17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
22110904. broek van moleskin | Moleskins
22520101. Anklets (sokken) | Anklets (hosiery)
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
50120402. Motor scooters | Motor scooters
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes

Werken bij Proxy Delhaize Le Lion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Proxy Delhaize Le Lion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Proxy Delhaize Le Lion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Proxy Delhaize Le Lion. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Elektromechanieker: - Je voert algemene mechanische en elektrische herstellingen uit aan elektromotoren. Taken: - Herstellen reducties - Vernieuwen lagers - Reviseren van elektromotoren - Kleine werkzaamheden op draaibank uitvoeren - Plaatsen en testen van remmen

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van Proxy Delhaize Le Lion in sociale netwerken
Look for responds of Proxy Delhaize Le Lion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Proxy Delhaize Le Lion. Laat een reactie achter voor Proxy Delhaize Le Lion. Proxy Delhaize Le Lion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Proxy Delhaize Le Lion. Leave a respond for Proxy Delhaize Le Lion. Proxy Delhaize Le Lion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Proxy Delhaize Le Lion op de google maps. Adres en contacten Proxy Delhaize Le Lion
Location of Proxy Delhaize Le Lion on the google maps. Address and contacts of Proxy Delhaize Le Lion

Andere gerelateerde bedrijven als come Proxy Delhaize Le Lion Proxy Delhaize Le Lion: CONFLUENCE PARAPENTE PARAMOTEUR | SINT PAUL NV | LOCKWEILER DISPLAY | HUIS NICOLE | GRONERT & CIE

Other related companies as Proxy Delhaize Le Lion: CONFLUENCE PARAPENTE PARAMOTEUR | SINT PAUL NV | LOCKWEILER DISPLAY | HUIS NICOLE | GRONERT & CIE

Proxy Delhaize Le Lion is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Proxy Delhaize Le Lion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04262390136. Het bedrijf Proxy Delhaize Le Lion bevindt zich op het adres: Rue du Centre; 4990; Lierneux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in Proxy Delhaize Le Lion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Proxy Delhaize Le Lion is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Proxy Delhaize Le Lion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Proxy Delhaize Le Lion, openstaande posities, locatie van Proxy Delhaize Le Lion op de kaart.

Proxy Delhaize Le Lion is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Proxy Delhaize Le Lion, company assigned to the tax number BE04262390136. The company Proxy Delhaize Le Lion is located at the address: Rue du Centre; 4990; Lierneux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in Proxy Delhaize Le Lion were not found.
The main activity of Proxy Delhaize Le Lion is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Proxy Delhaize Le Lion is not available. You also can look at reviews of Proxy Delhaize Le Lion, open positions, location of Proxy Delhaize Le Lion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Proxy Delhaize Le Lion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Proxy Delhaize Le Lion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Proxy Delhaize Le Lion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Proxy Delhaize Le Lion, employees, financial statistics.