Degucon BVBA

Contactgegevens Degucon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Degucon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Degucon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Notelaarstraat 12; 8691; Alveringem (Stavele), België

Telefoon (phone): 057 40 18 06 (+32-057 40 18 06) 057 40 18 06 (+32-057 40 18 06)

Fax (fax): 057 40 18 07 (+32-057 40 18 07) 057 40 18 07 (+32-057 40 18 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Degucon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Degucon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Degucon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Degucon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Degucon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Degucon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Degucon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Degucon BVBA
Products information Degucon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06689270019
Ondernemingsnummer: 7808502197
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Welding; Agricultural machines & supplies - Retail

Product categorie (product category): Riding schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Degucon BVBA
(Get full report from official database of BE for Degucon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Degucon BVBA
Addition kinds of activities for Degucon BVBA

26210405. Offset papier | Offset paper
30530205. Verpakking: stoommotoren, pijpkoppelingen, luchtcompressoren, enz. | Packing: steam engines, pipe joints, air compressors, etc.
35240101. Cultivators (tuingereedschap) | Cultivators (garden tractor equipment)
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
51999903. Aas, vissen | Bait, fishing
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij Degucon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Degucon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Degucon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Degucon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Degucon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Degucon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Degucon BVBA. Laat een reactie achter voor Degucon BVBA. Degucon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Degucon BVBA. Leave a respond for Degucon BVBA. Degucon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Degucon BVBA op de google maps. Adres en contacten Degucon BVBA
Location of Degucon BVBA on the google maps. Address and contacts of Degucon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Degucon BVBA Degucon BVBA: Ek'Top | Synaps | DOUIN PHILIPPE JOAILLIER | L?HIRONDELLE | Vlaamse Poort NV

Other related companies as Degucon BVBA: Ek'Top | Synaps | DOUIN PHILIPPE JOAILLIER | L?HIRONDELLE | Vlaamse Poort NV

Degucon BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Degucon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06689270019. Het bedrijf Degucon BVBA bevindt zich op het adres: Notelaarstraat 12; 8691; Alveringem (Stavele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Riding schools. Lijst met producten zijn Welding; Agricultural machines & supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Degucon BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Degucon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Degucon BVBA, openstaande posities, locatie van Degucon BVBA op de kaart.

Degucon BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Degucon BVBA, company assigned to the tax number BE06689270019. The company Degucon BVBA is located at the address: Notelaarstraat 12; 8691; Alveringem (Stavele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Riding schools. List of products are Welding; Agricultural machines & supplies - Retail.
The main activity of Degucon BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Degucon BVBA is not available. You also can look at reviews of Degucon BVBA, open positions, location of Degucon BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Degucon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Degucon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Degucon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Degucon BVBA, employees, financial statistics.