Arass Suite Hotel NV

Contactgegevens Arass Suite Hotel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arass Suite Hotel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arass Suite Hotel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 111; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 206 71 00 (+32-03 206 71 00) 03 206 71 00 (+32-03 206 71 00)

Fax (fax): 03 206 72 21 (+32-03 206 72 21) 03 206 72 21 (+32-03 206 72 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arass Suite Hotel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arass Suite Hotel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arass Suite Hotel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arass Suite Hotel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arass Suite Hotel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arass Suite Hotel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arass Suite Hotel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arass Suite Hotel NV
Products information Arass Suite Hotel NV

BTW identificatienummer (tax): BE09897277832
Ondernemingsnummer: 5567291259
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Holiday accomodation - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arass Suite Hotel NV
(Get full report from official database of BE for Arass Suite Hotel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arass Suite Hotel NV
Addition kinds of activities for Arass Suite Hotel NV

01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
26210703. Magazine papier | Magazine paper
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
36290107. Thermo-elektrische generatoren | Thermo-electric generators
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly

Werken bij Arass Suite Hotel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arass Suite Hotel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arass Suite Hotel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arass Suite Hotel NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

 • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

 • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

 • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

 • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Arass Suite Hotel NV in sociale netwerken
Look for responds of Arass Suite Hotel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arass Suite Hotel NV. Laat een reactie achter voor Arass Suite Hotel NV. Arass Suite Hotel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arass Suite Hotel NV. Leave a respond for Arass Suite Hotel NV. Arass Suite Hotel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arass Suite Hotel NV op de google maps. Adres en contacten Arass Suite Hotel NV
Location of Arass Suite Hotel NV on the google maps. Address and contacts of Arass Suite Hotel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Arass Suite Hotel NV Arass Suite Hotel NV: Jan Decloedt Computing | STEFAN HUMBLET | KONINKLIJK ATHENEUM | VANMEENEN | PLANETE

Other related companies as Arass Suite Hotel NV: Jan Decloedt Computing | STEFAN HUMBLET | KONINKLIJK ATHENEUM | VANMEENEN | PLANETE

Arass Suite Hotel NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arass Suite Hotel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09897277832. Het bedrijf Arass Suite Hotel NV bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 111; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Holiday accomodation - Rental.
De hoofdactiviteit van Arass Suite Hotel NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arass Suite Hotel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arass Suite Hotel NV, openstaande posities, locatie van Arass Suite Hotel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arass Suite Hotel NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arass Suite Hotel NV, company assigned to the tax number BE09897277832. The company Arass Suite Hotel NV is located at the address: Plantin en Moretuslei 111; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Holiday accomodation - Rental.
The main activity of Arass Suite Hotel NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Arass Suite Hotel NV is not available. You also can look at reviews of Arass Suite Hotel NV, open positions, location of Arass Suite Hotel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arass Suite Hotel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arass Suite Hotel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arass Suite Hotel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arass Suite Hotel NV, employees, financial statistics.