PLANETE

Contactgegevens PLANETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLANETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLANETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 4, LIEGE, LIEGE 4000, België

Telefoon (phone): 3242214045 3242214045

Fax (fax): 3242214382 3242214382

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLANETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLANETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLANETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLANETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLANETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLANETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLANETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLANETE
Products information PLANETE

BTW identificatienummer (tax): BE06783477783
Ondernemingsnummer: 5862548828
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PLANETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLANETE
(Get full report from official database of BE for PLANETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLANETE
Addition kinds of activities for PLANETE

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
364302. Elektrische schakelaars | Electric switches
564199. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics

Werken bij PLANETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLANETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLANETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLANETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PLANETE in sociale netwerken
Look for responds of PLANETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLANETE. Laat een reactie achter voor PLANETE. PLANETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLANETE. Leave a respond for PLANETE. PLANETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLANETE op de google maps. Adres en contacten PLANETE
Location of PLANETE on the google maps. Address and contacts of PLANETE

Andere gerelateerde bedrijven als come PLANETE PLANETE: BERNARD THEYS | Bahrami B | Villa des Roses SA | Roofthooft Meubelen BVBA | PARFUMERIE PARIS

Other related companies as PLANETE: BERNARD THEYS | Bahrami B | Villa des Roses SA | Roofthooft Meubelen BVBA | PARFUMERIE PARIS

PLANETE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLANETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06783477783. Het bedrijf PLANETE bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 4, LIEGE, LIEGE 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PLANETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLANETE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLANETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLANETE, openstaande posities, locatie van PLANETE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLANETE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLANETE, company assigned to the tax number BE06783477783. The company PLANETE is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 4, LIEGE, LIEGE 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PLANETE were not found.
The main activity of PLANETE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PLANETE is not available. You also can look at reviews of PLANETE, open positions, location of PLANETE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLANETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLANETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLANETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLANETE, employees, financial statistics.