Jan Decloedt Computing

Contactgegevens Jan Decloedt Computing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jan Decloedt Computing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jan Decloedt Computing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vroonstraat 9; 8792; Waregem (Desselgem), België

Telefoon (phone): 056 70 40 10 (+32-056 70 40 10) 056 70 40 10 (+32-056 70 40 10)

Fax (fax): 056 71 21 79 (+32-056 71 21 79) 056 71 21 79 (+32-056 71 21 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jan Decloedt Computing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jan Decloedt Computing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jan Decloedt Computing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jan Decloedt Computing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jan Decloedt Computing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jan Decloedt Computing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jan Decloedt Computing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jan Decloedt Computing
Products information Jan Decloedt Computing

BTW identificatienummer (tax): BE05901000976
Ondernemingsnummer: 7927703857
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jan Decloedt Computing
(Get full report from official database of BE for Jan Decloedt Computing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jan Decloedt Computing
Addition kinds of activities for Jan Decloedt Computing

358600. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
80590000. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij Jan Decloedt Computing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jan Decloedt Computing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jan Decloedt Computing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jan Decloedt Computing. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Jan Decloedt Computing in sociale netwerken
Look for responds of Jan Decloedt Computing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jan Decloedt Computing. Laat een reactie achter voor Jan Decloedt Computing. Jan Decloedt Computing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jan Decloedt Computing. Leave a respond for Jan Decloedt Computing. Jan Decloedt Computing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jan Decloedt Computing op de google maps. Adres en contacten Jan Decloedt Computing
Location of Jan Decloedt Computing on the google maps. Address and contacts of Jan Decloedt Computing

Andere gerelateerde bedrijven als come Jan Decloedt Computing Jan Decloedt Computing: COIFFURE FILLEUL | PARKET ENGELEN | Helderweirt Philippe | PREYAT-MARC | Eautrement Aquariums

Other related companies as Jan Decloedt Computing: COIFFURE FILLEUL | PARKET ENGELEN | Helderweirt Philippe | PREYAT-MARC | Eautrement Aquariums

Jan Decloedt Computing is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jan Decloedt Computing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901000976. Het bedrijf Jan Decloedt Computing bevindt zich op het adres: Vroonstraat 9; 8792; Waregem (Desselgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van Jan Decloedt Computing is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jan Decloedt Computing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jan Decloedt Computing, openstaande posities, locatie van Jan Decloedt Computing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jan Decloedt Computing is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jan Decloedt Computing, company assigned to the tax number BE05901000976. The company Jan Decloedt Computing is located at the address: Vroonstraat 9; 8792; Waregem (Desselgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of Jan Decloedt Computing is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jan Decloedt Computing is not available. You also can look at reviews of Jan Decloedt Computing, open positions, location of Jan Decloedt Computing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jan Decloedt Computing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jan Decloedt Computing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jan Decloedt Computing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jan Decloedt Computing, employees, financial statistics.