NOVO

Contactgegevens NOVO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOVO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOVO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK 15; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92524232 (+32-92524232) 92524232 (+32-92524232)

Fax (fax): +32 (56) 544-86-34 +32 (56) 544-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOVO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOVO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOVO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOVO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOVO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOVO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOVO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOVO
Products information NOVO

BTW identificatienummer (tax): BE01799530029
Ondernemingsnummer: 7186950683
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Services: Architectes d'Intérieur.

Product categorie (product category): Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOVO
(Get full report from official database of BE for NOVO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOVO
Addition kinds of activities for NOVO

359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures

Werken bij NOVO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOVO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOVO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOVO. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Zaalhulp M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hotel in Kortrijk zijn wij op zoek naar iemand om te helpen in de zaal.

  • Technisch administratief bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van NOVO in sociale netwerken
Look for responds of NOVO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOVO. Laat een reactie achter voor NOVO. NOVO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOVO. Leave a respond for NOVO. NOVO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOVO op de google maps. Adres en contacten NOVO
Location of NOVO on the google maps. Address and contacts of NOVO

Andere gerelateerde bedrijven als come NOVO NOVO: Ante Décoration | Marc A | VANZEER & ZOON | Boedt R | KURT NOTELTEIRS

Other related companies as NOVO: Ante Décoration | Marc A | VANZEER & ZOON | Boedt R | KURT NOTELTEIRS

NOVO is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOVO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01799530029. Het bedrijf NOVO bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK 15; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Services: Architectes d'Intérieur..
De hoofdactiviteit van NOVO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOVO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOVO, openstaande posities, locatie van NOVO op de kaart.

NOVO is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOVO, company assigned to the tax number BE01799530029. The company NOVO is located at the address: INDUSTRIEPARK 15; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Décorateurs d'intérieur. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Décorations de Magasins.. Services: Architectes d'Intérieur..
The main activity of NOVO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOVO is not available. You also can look at reviews of NOVO, open positions, location of NOVO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOVO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOVO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOVO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOVO, employees, financial statistics.