KURT NOTELTEIRS

Contactgegevens KURT NOTELTEIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KURT NOTELTEIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KURT NOTELTEIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSTRAAT 9; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34855281 (+32-34855281) 34855281 (+32-34855281)

Fax (fax): +32 (51) 483-22-42 +32 (51) 483-22-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KURT NOTELTEIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KURT NOTELTEIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KURT NOTELTEIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KURT NOTELTEIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KURT NOTELTEIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KURT NOTELTEIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KURT NOTELTEIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KURT NOTELTEIRS
Products information KURT NOTELTEIRS

BTW identificatienummer (tax): BE02231018066
Ondernemingsnummer: 8087554931
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in KURT NOTELTEIRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KURT NOTELTEIRS
(Get full report from official database of BE for KURT NOTELTEIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KURT NOTELTEIRS
Addition kinds of activities for KURT NOTELTEIRS

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits

Werken bij KURT NOTELTEIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KURT NOTELTEIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KURT NOTELTEIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KURT NOTELTEIRS. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

 • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

 • Lasser (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

 • Onderhoudsmechanieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

 • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: VAB

  Type: Vaste Job

  MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

 • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Vaste Job

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

 • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

 • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van KURT NOTELTEIRS in sociale netwerken
Look for responds of KURT NOTELTEIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KURT NOTELTEIRS. Laat een reactie achter voor KURT NOTELTEIRS. KURT NOTELTEIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KURT NOTELTEIRS. Leave a respond for KURT NOTELTEIRS. KURT NOTELTEIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KURT NOTELTEIRS op de google maps. Adres en contacten KURT NOTELTEIRS
Location of KURT NOTELTEIRS on the google maps. Address and contacts of KURT NOTELTEIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come KURT NOTELTEIRS KURT NOTELTEIRS: Vander Elst Willy | S.C. NEFFE | SZYMUSIK | INTERDIOCESANE DIENST VOOR GEZINSPASTORAAL VZW | Bobbaers Peter

Other related companies as KURT NOTELTEIRS: Vander Elst Willy | S.C. NEFFE | SZYMUSIK | INTERDIOCESANE DIENST VOOR GEZINSPASTORAAL VZW | Bobbaers Peter

KURT NOTELTEIRS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KURT NOTELTEIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02231018066. Het bedrijf KURT NOTELTEIRS bevindt zich op het adres: MOORSTRAAT 9; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt; Groententeelt. Producten gemaakt in KURT NOTELTEIRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KURT NOTELTEIRS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KURT NOTELTEIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KURT NOTELTEIRS, openstaande posities, locatie van KURT NOTELTEIRS op de kaart.

KURT NOTELTEIRS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KURT NOTELTEIRS, company assigned to the tax number BE02231018066. The company KURT NOTELTEIRS is located at the address: MOORSTRAAT 9; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt; Groententeelt. Products created in KURT NOTELTEIRS were not found.
The main activity of KURT NOTELTEIRS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KURT NOTELTEIRS is not available. You also can look at reviews of KURT NOTELTEIRS, open positions, location of KURT NOTELTEIRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KURT NOTELTEIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KURT NOTELTEIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KURT NOTELTEIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KURT NOTELTEIRS, employees, financial statistics.