Ante Décoration

Contactgegevens Ante Décoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ante Décoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ante Décoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Demeuse 39; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 240 15 87 (+32-04 240 15 87) 04 240 15 87 (+32-04 240 15 87)

Fax (fax): 04 240 15 87 (+32-04 240 15 87) 04 240 15 87 (+32-04 240 15 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ante Décoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ante Décoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ante Décoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ante Décoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ante Décoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ante Décoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ante Décoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ante Décoration
Products information Ante Décoration

BTW identificatienummer (tax): BE05218475341
Ondernemingsnummer: 8250427246
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ante Décoration
(Get full report from official database of BE for Ante Décoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ante Décoration
Addition kinds of activities for Ante Décoration

267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
22110304. Huck toweling | Huck toweling
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
52510101. kettingzagen | Chainsaws
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec

Werken bij Ante Décoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ante Décoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ante Décoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ante Décoration. Looking for open vacancies in other companies

 • finetuner machines (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

 • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Student productiemedewerker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

 • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

 • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

 • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

 • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE KAAI

  Type: Leercontract

  Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van Ante Décoration in sociale netwerken
Look for responds of Ante Décoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ante Décoration. Laat een reactie achter voor Ante Décoration. Ante Décoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ante Décoration. Leave a respond for Ante Décoration. Ante Décoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ante Décoration op de google maps. Adres en contacten Ante Décoration
Location of Ante Décoration on the google maps. Address and contacts of Ante Décoration

Andere gerelateerde bedrijven als come Ante Décoration Ante Décoration: WILLEM TUBEX | H.K. Benelux SPRL | PHILIPPE CRISMER | Berger Pierre | Christiaens H

Other related companies as Ante Décoration: WILLEM TUBEX | H.K. Benelux SPRL | PHILIPPE CRISMER | Berger Pierre | Christiaens H

Ante Décoration is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ante Décoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05218475341. Het bedrijf Ante Décoration bevindt zich op het adres: Rue Louis Demeuse 39; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Ante Décoration is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ante Décoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ante Décoration, openstaande posities, locatie van Ante Décoration op de kaart.

Ante Décoration is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ante Décoration, company assigned to the tax number BE05218475341. The company Ante Décoration is located at the address: Rue Louis Demeuse 39; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Ante Décoration is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ante Décoration is not available. You also can look at reviews of Ante Décoration, open positions, location of Ante Décoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ante Décoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ante Décoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ante Décoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ante Décoration, employees, financial statistics.