SOMERS R. & L.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SOMERS R. & L.
Private companiesCoal Mining • SOMERS R. & L.

Contactgegevens SOMERS R. & L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOMERS R. & L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOMERS R. & L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAYEZSTRAAT 139; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25233344 (+32-25233344) 25233344 (+32-25233344)

Fax (fax): +32 (82) 462-56-87 +32 (82) 462-56-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOMERS R. & L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOMERS R. & L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOMERS R. & L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOMERS R. & L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOMERS R. & L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOMERS R. & L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOMERS R. & L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOMERS R. & L.
Products information SOMERS R. & L.

BTW identificatienummer (tax): BE02324127197
Ondernemingsnummer: 2936889648
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SOMERS R. & L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOMERS R. & L.
(Get full report from official database of BE for SOMERS R. & L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOMERS R. & L.
Addition kinds of activities for SOMERS R. & L.

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
26210900. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
39530109. Textielmarkeringen, hand: rubber of metaal | Textile marking stamps, hand: rubber or metal

Werken bij SOMERS R. & L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOMERS R. & L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOMERS R. & L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOMERS R. & L.. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: MOUTERSHOF

  Type: Studentenjob

  je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILY DRIVE

  Type: Flexijob

  Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van SOMERS R. & L. in sociale netwerken
Look for responds of SOMERS R. & L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOMERS R. & L.. Laat een reactie achter voor SOMERS R. & L.. SOMERS R. & L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOMERS R. & L.. Leave a respond for SOMERS R. & L.. SOMERS R. & L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOMERS R. & L. op de google maps. Adres en contacten SOMERS R. & L.
Location of SOMERS R. & L. on the google maps. Address and contacts of SOMERS R. & L.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOMERS R. & L. SOMERS R. & L.: QUALITY POINT GCV | MARTINE CONSTANT & PARTNERS | EUR.TRANSP. SAFETY COUNC. | Deveeuw G | Plessers P bvba

Other related companies as SOMERS R. & L.: QUALITY POINT GCV | MARTINE CONSTANT & PARTNERS | EUR.TRANSP. SAFETY COUNC. | Deveeuw G | Plessers P bvba

SOMERS R. & L. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOMERS R. & L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02324127197. Het bedrijf SOMERS R. & L. bevindt zich op het adres: WAYEZSTRAAT 139; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SOMERS R. & L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOMERS R. & L. is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOMERS R. & L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOMERS R. & L., openstaande posities, locatie van SOMERS R. & L. op de kaart.

SOMERS R. & L. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOMERS R. & L., company assigned to the tax number BE02324127197. The company SOMERS R. & L. is located at the address: WAYEZSTRAAT 139; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SOMERS R. & L. were not found.
The main activity of SOMERS R. & L. is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOMERS R. & L. is not available. You also can look at reviews of SOMERS R. & L., open positions, location of SOMERS R. & L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOMERS R. & L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOMERS R. & L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOMERS R. & L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOMERS R. & L., employees, financial statistics.