MARTINE CONSTANT & PARTNERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MARTINE CONSTANT & PARTNERS
Private companiesCoal Mining • MARTINE CONSTANT & PARTNERS

Contactgegevens MARTINE CONSTANT & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTINE CONSTANT & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTINE CONSTANT & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN EN MORETUSLEI 174/6; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32367303 32367303

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTINE CONSTANT & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTINE CONSTANT & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTINE CONSTANT & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTINE CONSTANT & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTINE CONSTANT & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTINE CONSTANT & PARTNERS
Products information MARTINE CONSTANT & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux-Conseils en Marketing.. Services: T茅l茅marketing.

Product categorie (product category): Agences de marketing. Bureaux d'茅tudes de march茅. Formation and enseignement. Sondages and enqu锚tes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTINE CONSTANT & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for MARTINE CONSTANT & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTINE CONSTANT & PARTNERS
Addition kinds of activities for MARTINE CONSTANT & PARTNERS

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
951204. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
34639907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, nonferrous | Mechanical power transmission forgings, nonferrous
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij MARTINE CONSTANT & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTINE CONSTANT & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van MARTINE CONSTANT & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of MARTINE CONSTANT & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Laat een reactie achter voor MARTINE CONSTANT & PARTNERS. MARTINE CONSTANT & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTINE CONSTANT & PARTNERS. Leave a respond for MARTINE CONSTANT & PARTNERS. MARTINE CONSTANT & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTINE CONSTANT & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten MARTINE CONSTANT & PARTNERS
Location of MARTINE CONSTANT & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of MARTINE CONSTANT & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTINE CONSTANT & PARTNERS MARTINE CONSTANT & PARTNERS: Imcoas SPRL | De Dietrich Belgium | Schepers L | Lenglet | KURT ROSEZ

Other related companies as MARTINE CONSTANT & PARTNERS: Imcoas SPRL | De Dietrich Belgium | Schepers L | Lenglet | KURT ROSEZ

MARTINE CONSTANT & PARTNERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTINE CONSTANT & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf MARTINE CONSTANT & PARTNERS bevindt zich op het adres: PLANTIN EN MORETUSLEI 174/6; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agences de marketing. Bureaux d'茅tudes de march茅. Formation and enseignement. Sondages and enqu锚tes. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux-Conseils en Marketing.. Services: T茅l茅marketing..
De hoofdactiviteit van MARTINE CONSTANT & PARTNERS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTINE CONSTANT & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTINE CONSTANT & PARTNERS, openstaande posities, locatie van MARTINE CONSTANT & PARTNERS op de kaart.

MARTINE CONSTANT & PARTNERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTINE CONSTANT & PARTNERS, company assigned to the tax number BE04942993164. The company MARTINE CONSTANT & PARTNERS is located at the address: PLANTIN EN MORETUSLEI 174/6; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agences de marketing. Bureaux d'茅tudes de march茅. Formation and enseignement. Sondages and enqu锚tes. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux-Conseils en Marketing.. Services: T茅l茅marketing..
The main activity of MARTINE CONSTANT & PARTNERS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTINE CONSTANT & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of MARTINE CONSTANT & PARTNERS, open positions, location of MARTINE CONSTANT & PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTINE CONSTANT & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTINE CONSTANT & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTINE CONSTANT & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTINE CONSTANT & PARTNERS, employees, financial statistics.