MAFRANS & ZN

Contactgegevens MAFRANS & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAFRANS & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAFRANS & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTRAAT 32; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16225015 (+32-16225015) 16225015 (+32-16225015)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAFRANS & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAFRANS & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAFRANS & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAFRANS & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAFRANS & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAFRANS & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAFRANS & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAFRANS & ZN
Products information MAFRANS & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MAFRANS & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAFRANS & ZN
(Get full report from official database of BE for MAFRANS & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAFRANS & ZN
Addition kinds of activities for MAFRANS & ZN

34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
35690100. filters | Filters
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
50510200. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order

Werken bij MAFRANS & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAFRANS & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAFRANS & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAFRANS & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

 • Process Operator (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

 • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

 • Junior Calculator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SEBECO

  Type: Vaste Job

  SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

 • Technieker - Elektr (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

 • pedicure (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: SOLIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van MAFRANS & ZN in sociale netwerken
Look for responds of MAFRANS & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAFRANS & ZN. Laat een reactie achter voor MAFRANS & ZN. MAFRANS & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAFRANS & ZN. Leave a respond for MAFRANS & ZN. MAFRANS & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAFRANS & ZN op de google maps. Adres en contacten MAFRANS & ZN
Location of MAFRANS & ZN on the google maps. Address and contacts of MAFRANS & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAFRANS & ZN MAFRANS & ZN: FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV | TIARA-DHONDT CHRISTEL | A.M.S. Sambreville | KFE Products | UNIVERSAL TRUCKS HAINAUT

Other related companies as MAFRANS & ZN: FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV | TIARA-DHONDT CHRISTEL | A.M.S. Sambreville | KFE Products | UNIVERSAL TRUCKS HAINAUT

MAFRANS & ZN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAFRANS & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf MAFRANS & ZN bevindt zich op het adres: DIESTSESTRAAT 32; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in MAFRANS & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAFRANS & ZN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAFRANS & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAFRANS & ZN, openstaande posities, locatie van MAFRANS & ZN op de kaart.

MAFRANS & ZN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAFRANS & ZN, company assigned to the tax number BE07494293212. The company MAFRANS & ZN is located at the address: DIESTSESTRAAT 32; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in MAFRANS & ZN were not found.
The main activity of MAFRANS & ZN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAFRANS & ZN is not available. You also can look at reviews of MAFRANS & ZN, open positions, location of MAFRANS & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAFRANS & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAFRANS & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAFRANS & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAFRANS & ZN, employees, financial statistics.