TIARA-DHONDT CHRISTEL

Contactgegevens TIARA-DHONDT CHRISTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIARA-DHONDT CHRISTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIARA-DHONDT CHRISTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Winkelstraat 6; 9800; Deinze (Astene), België

Telefoon (phone): 09 386 31 45 (+32-09 386 31 45) 09 386 31 45 (+32-09 386 31 45)

Fax (fax): 09 386 31 45 (+32-09 386 31 45) 09 386 31 45 (+32-09 386 31 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIARA-DHONDT CHRISTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIARA-DHONDT CHRISTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIARA-DHONDT CHRISTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIARA-DHONDT CHRISTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIARA-DHONDT CHRISTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIARA-DHONDT CHRISTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIARA-DHONDT CHRISTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIARA-DHONDT CHRISTEL
Products information TIARA-DHONDT CHRISTEL

BTW identificatienummer (tax): BE02159332275
Ondernemingsnummer: 8230102539
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Saunas

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIARA-DHONDT CHRISTEL
(Get full report from official database of BE for TIARA-DHONDT CHRISTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIARA-DHONDT CHRISTEL
Addition kinds of activities for TIARA-DHONDT CHRISTEL

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
59991103. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij TIARA-DHONDT CHRISTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIARA-DHONDT CHRISTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIARA-DHONDT CHRISTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIARA-DHONDT CHRISTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van TIARA-DHONDT CHRISTEL in sociale netwerken
Look for responds of TIARA-DHONDT CHRISTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIARA-DHONDT CHRISTEL. Laat een reactie achter voor TIARA-DHONDT CHRISTEL. TIARA-DHONDT CHRISTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIARA-DHONDT CHRISTEL. Leave a respond for TIARA-DHONDT CHRISTEL. TIARA-DHONDT CHRISTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIARA-DHONDT CHRISTEL op de google maps. Adres en contacten TIARA-DHONDT CHRISTEL
Location of TIARA-DHONDT CHRISTEL on the google maps. Address and contacts of TIARA-DHONDT CHRISTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TIARA-DHONDT CHRISTEL TIARA-DHONDT CHRISTEL: PAESEN | MANEGE ALBERDIENST | PIERRE PARMENTIER | A. CORNE | DUPLEX

Other related companies as TIARA-DHONDT CHRISTEL: PAESEN | MANEGE ALBERDIENST | PIERRE PARMENTIER | A. CORNE | DUPLEX

TIARA-DHONDT CHRISTEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIARA-DHONDT CHRISTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02159332275. Het bedrijf TIARA-DHONDT CHRISTEL bevindt zich op het adres: Winkelstraat 6; 9800; Deinze (Astene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Lijst met producten zijn Saunas.
De hoofdactiviteit van TIARA-DHONDT CHRISTEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIARA-DHONDT CHRISTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIARA-DHONDT CHRISTEL, openstaande posities, locatie van TIARA-DHONDT CHRISTEL op de kaart.

TIARA-DHONDT CHRISTEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIARA-DHONDT CHRISTEL, company assigned to the tax number BE02159332275. The company TIARA-DHONDT CHRISTEL is located at the address: Winkelstraat 6; 9800; Deinze (Astene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. List of products are Saunas.
The main activity of TIARA-DHONDT CHRISTEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TIARA-DHONDT CHRISTEL is not available. You also can look at reviews of TIARA-DHONDT CHRISTEL, open positions, location of TIARA-DHONDT CHRISTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIARA-DHONDT CHRISTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIARA-DHONDT CHRISTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIARA-DHONDT CHRISTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIARA-DHONDT CHRISTEL, employees, financial statistics.