FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV

Contactgegevens FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 6 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-12-31-41 32-33-12-31-41

Fax (fax): 32-33-11-72-77 32-33-11-72-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV
Products information FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Roofing materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV

30530000. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
32119901. Antiekglas | Antique glass
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. Leave a respond for FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV. FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV
Location of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: GILBERT MESTDAGH | HAENEN | KAREL VEKEMAN | Devreese K | CHRIS WILS

Other related companies as FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV: GILBERT MESTDAGH | HAENEN | KAREL VEKEMAN | Devreese K | CHRIS WILS

FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 6 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Roofing materials. Producten gemaakt in FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV op de kaart.

FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, company assigned to the tax number BE07275390625. The company FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is located at the address: Industrieweg 6 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Roofing materials. Products created in FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV were not found.
The main activity of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, open positions, location of FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOUTHWESTERN PETROLEUM EUROPE NV, employees, financial statistics.