Bergez I

Contactgegevens Bergez I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bergez I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bergez I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 16; 8755; Ruiselede, België

Telefoon (phone): 051 68 80 61 (+32-051 68 80 61) 051 68 80 61 (+32-051 68 80 61)

Fax (fax): +32 (55) 434-22-36 +32 (55) 434-22-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bergez I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bergez I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bergez I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bergez I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bergez I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bergez I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bergez I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bergez I
Products information Bergez I

BTW identificatienummer (tax): BE03423309326
Ondernemingsnummer: 9751159667
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Bergez I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bergez I
(Get full report from official database of BE for Bergez I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bergez I
Addition kinds of activities for Bergez I

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
28999915. Boorselder | Drilling mud
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper
62890301. Wisselkantoren, commodity | Exchange clearinghouses, commodity

Werken bij Bergez I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bergez I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bergez I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bergez I. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Bergez I in sociale netwerken
Look for responds of Bergez I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bergez I. Laat een reactie achter voor Bergez I. Bergez I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bergez I. Leave a respond for Bergez I. Bergez I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bergez I op de google maps. Adres en contacten Bergez I
Location of Bergez I on the google maps. Address and contacts of Bergez I

Andere gerelateerde bedrijven als come Bergez I Bergez I: AGUA DULCE | DURABRIK WONINGBOUW | ROBERT VANDENABEELE | Mariman | MALCOURANT MECANIQUE sa

Other related companies as Bergez I: AGUA DULCE | DURABRIK WONINGBOUW | ROBERT VANDENABEELE | Mariman | MALCOURANT MECANIQUE sa

Bergez I is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bergez I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03423309326. Het bedrijf Bergez I bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 16; 8755; Ruiselede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Bergez I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bergez I is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bergez I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bergez I, openstaande posities, locatie van Bergez I op de kaart.

Bergez I is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bergez I, company assigned to the tax number BE03423309326. The company Bergez I is located at the address: Kasteelstraat 16; 8755; Ruiselede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Bergez I were not found.
The main activity of Bergez I is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bergez I is not available. You also can look at reviews of Bergez I, open positions, location of Bergez I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bergez I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bergez I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bergez I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bergez I, employees, financial statistics.