AGUA DULCE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AGUA DULCE
Private companiesReal Estate • AGUA DULCE

Contactgegevens AGUA DULCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGUA DULCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGUA DULCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSEBAAN 266; 3050; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16471027 (+32-16471027) 16471027 (+32-16471027)

Fax (fax): +32 (55) 349-67-65 +32 (55) 349-67-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGUA DULCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGUA DULCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGUA DULCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGUA DULCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGUA DULCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGUA DULCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGUA DULCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGUA DULCE
Products information AGUA DULCE

BTW identificatienummer (tax): BE09165313720
Ondernemingsnummer: 5677978515
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in AGUA DULCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGUA DULCE
(Get full report from official database of BE for AGUA DULCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGUA DULCE
Addition kinds of activities for AGUA DULCE

0831. Bosproducten | Forest products
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
33519901. Bars en staafvormen, koper en koperlegering | Bars and bar shapes, copper and copper alloy
50510402. Lood | Lead
58120302. Uitvoeren alleen (behalve pizza) restaurant | Carry-out only (except pizza) restaurant
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij AGUA DULCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGUA DULCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGUA DULCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGUA DULCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van AGUA DULCE in sociale netwerken
Look for responds of AGUA DULCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGUA DULCE. Laat een reactie achter voor AGUA DULCE. AGUA DULCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGUA DULCE. Leave a respond for AGUA DULCE. AGUA DULCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGUA DULCE op de google maps. Adres en contacten AGUA DULCE
Location of AGUA DULCE on the google maps. Address and contacts of AGUA DULCE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGUA DULCE AGUA DULCE: BRENDA COUCHEIR | DE FIJNKOST | Limcars BVBA | LABO GHENNE | DE POST

Other related companies as AGUA DULCE: BRENDA COUCHEIR | DE FIJNKOST | Limcars BVBA | LABO GHENNE | DE POST

AGUA DULCE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGUA DULCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165313720. Het bedrijf AGUA DULCE bevindt zich op het adres: WAVERSEBAAN 266; 3050; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in AGUA DULCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGUA DULCE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGUA DULCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGUA DULCE, openstaande posities, locatie van AGUA DULCE op de kaart.

AGUA DULCE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGUA DULCE, company assigned to the tax number BE09165313720. The company AGUA DULCE is located at the address: WAVERSEBAAN 266; 3050; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. Products created in AGUA DULCE were not found.
The main activity of AGUA DULCE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AGUA DULCE is not available. You also can look at reviews of AGUA DULCE, open positions, location of AGUA DULCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGUA DULCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGUA DULCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGUA DULCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGUA DULCE, employees, financial statistics.