MALCOURANT MECANIQUE sa

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MALCOURANT MECANIQUE sa
Private companiesReal Estate • MALCOURANT MECANIQUE sa

Contactgegevens MALCOURANT MECANIQUE sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALCOURANT MECANIQUE sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALCOURANT MECANIQUE sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Marcelle 1-3; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 081 62 65 00 (+32-081 62 65 00) 081 62 65 00 (+32-081 62 65 00)

Fax (fax): 081 61 09 41 (+32-081 61 09 41) 081 61 09 41 (+32-081 61 09 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALCOURANT MECANIQUE sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALCOURANT MECANIQUE sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALCOURANT MECANIQUE sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALCOURANT MECANIQUE sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALCOURANT MECANIQUE sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALCOURANT MECANIQUE sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALCOURANT MECANIQUE sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALCOURANT MECANIQUE sa
Products information MALCOURANT MECANIQUE sa

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Motors - Overhauling; Welding

Product categorie (product category): Engines - Diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALCOURANT MECANIQUE sa
(Get full report from official database of BE for MALCOURANT MECANIQUE sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALCOURANT MECANIQUE sa
Addition kinds of activities for MALCOURANT MECANIQUE sa

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
50329901. Aggregaat | Aggregate
79991505. Concessie operator | Concession operator

Werken bij MALCOURANT MECANIQUE sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALCOURANT MECANIQUE sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALCOURANT MECANIQUE sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALCOURANT MECANIQUE sa. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Account Manager Indirect Sales (SCHEPDAAL)

    Regio: SCHEPDAAL

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken we op dit ogenblik een Account Manager (m/v) Indirect Sales voor België, verantwoordelijk om de verkoop van electronische en mechanische regelaars en systemen componenten en oplossingen evenals compressors en koelgroepen aan te sturen bij geselecteerde groothandels en installateurs. Dit gebeurt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Verantwoordelijkheden Verantwoordelijk voor een gedreven verkoopsontwikkeling van alle koeltechnische producten zoals electronische en mechanische regelaars en systemen, compressors en koelgroepen, in overeenstemming met de regionale/globale verkoopsstrategie. Verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van relaties, met een nadruk op de belangrijkste beslissingsverantwoordelijken. Optimaliseren van de resultaten d.m.v. value selling instrumenten en praktijken Toezien op de toepassing van afgesproken voorwaarden En dit voor klanten gelocaliseerd in België Een bereikbaar aanspreekpunt zijn voor de klanten (groothandelaars en installateurs) Ontwikkelen van een grondig begrip van de noden van deze klanten; met een focus op het brengen van een toegevoegde waarde met ons uitgebreide productportfolio. Marktinzicht verlenen aan de marketing en business excellence teams Accountplanning met een continue groei, gebaseerd op de noden van de klant en voorstellen met een duidelijke focus. Coordinatie van activiteiten met de regionale sales managers, het technical support team, marketing, logistiek en interne verkoopsteam en het regionaal managment Bijhouden van alle klantgerelateerde activiteiten en taken in CRM Actief ontwikkelen en onderhouden van de zakelijke perspectieven met een focus op onze groeiambities

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van MALCOURANT MECANIQUE sa in sociale netwerken
Look for responds of MALCOURANT MECANIQUE sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALCOURANT MECANIQUE sa. Laat een reactie achter voor MALCOURANT MECANIQUE sa. MALCOURANT MECANIQUE sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALCOURANT MECANIQUE sa. Leave a respond for MALCOURANT MECANIQUE sa. MALCOURANT MECANIQUE sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALCOURANT MECANIQUE sa op de google maps. Adres en contacten MALCOURANT MECANIQUE sa
Location of MALCOURANT MECANIQUE sa on the google maps. Address and contacts of MALCOURANT MECANIQUE sa

Andere gerelateerde bedrijven als come MALCOURANT MECANIQUE sa MALCOURANT MECANIQUE sa: LAMBERT A | LE CHOCOLATIER MANON | FREDDY IVENS | BOUTSEN JOS | PHILIP JOURQUIN

Other related companies as MALCOURANT MECANIQUE sa: LAMBERT A | LE CHOCOLATIER MANON | FREDDY IVENS | BOUTSEN JOS | PHILIP JOURQUIN

MALCOURANT MECANIQUE sa is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALCOURANT MECANIQUE sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf MALCOURANT MECANIQUE sa bevindt zich op het adres: Rue de la Marcelle 1-3; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engines - Diesel. Lijst met producten zijn Motors - Overhauling; Welding.
De hoofdactiviteit van MALCOURANT MECANIQUE sa is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALCOURANT MECANIQUE sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALCOURANT MECANIQUE sa, openstaande posities, locatie van MALCOURANT MECANIQUE sa op de kaart.

MALCOURANT MECANIQUE sa is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALCOURANT MECANIQUE sa, company assigned to the tax number BE06712615966. The company MALCOURANT MECANIQUE sa is located at the address: Rue de la Marcelle 1-3; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engines - Diesel. List of products are Motors - Overhauling; Welding.
The main activity of MALCOURANT MECANIQUE sa is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MALCOURANT MECANIQUE sa is not available. You also can look at reviews of MALCOURANT MECANIQUE sa, open positions, location of MALCOURANT MECANIQUE sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALCOURANT MECANIQUE sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALCOURANT MECANIQUE sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALCOURANT MECANIQUE sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALCOURANT MECANIQUE sa, employees, financial statistics.