Stand-By SCRL

Contactgegevens Stand-By SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stand-By SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stand-By SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gustave Robert 7; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée), België

Telefoon (phone): 0477 22 87 06 (+32-0477 22 87 06) 0477 22 87 06 (+32-0477 22 87 06)

Fax (fax): 085 31 79 41 (+32-085 31 79 41) 085 31 79 41 (+32-085 31 79 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stand-By SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stand-By SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stand-By SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stand-By SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stand-By SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stand-By SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stand-By SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stand-By SCRL
Products information Stand-By SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02591644287
Ondernemingsnummer: 4784240722
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Exhibition stands; Letters & lettering

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stand-By SCRL
(Get full report from official database of BE for Stand-By SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stand-By SCRL
Addition kinds of activities for Stand-By SCRL

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
34210103. Mesbladen en blanks | Knife blades and blanks
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij Stand-By SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stand-By SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stand-By SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stand-By SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Stand-By SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Stand-By SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stand-By SCRL. Laat een reactie achter voor Stand-By SCRL. Stand-By SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stand-By SCRL. Leave a respond for Stand-By SCRL. Stand-By SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stand-By SCRL op de google maps. Adres en contacten Stand-By SCRL
Location of Stand-By SCRL on the google maps. Address and contacts of Stand-By SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Stand-By SCRL Stand-By SCRL: FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV | FA. FREDDY | M.B.N. Bemiddeling BVBA | J.O.C. Européenne | JEAN-LOUIS LIBERT

Other related companies as Stand-By SCRL: FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV | FA. FREDDY | M.B.N. Bemiddeling BVBA | J.O.C. Européenne | JEAN-LOUIS LIBERT

Stand-By SCRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stand-By SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591644287. Het bedrijf Stand-By SCRL bevindt zich op het adres: Rue Gustave Robert 7; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Exhibition stands; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van Stand-By SCRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stand-By SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stand-By SCRL, openstaande posities, locatie van Stand-By SCRL op de kaart.

Stand-By SCRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stand-By SCRL, company assigned to the tax number BE02591644287. The company Stand-By SCRL is located at the address: Rue Gustave Robert 7; 4540; Amay (Jehay-Bodegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Exhibition stands; Letters & lettering.
The main activity of Stand-By SCRL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Stand-By SCRL is not available. You also can look at reviews of Stand-By SCRL, open positions, location of Stand-By SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stand-By SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stand-By SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stand-By SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stand-By SCRL, employees, financial statistics.