M.B.N. Bemiddeling BVBA

Contactgegevens M.B.N. Bemiddeling BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.B.N. Bemiddeling BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.B.N. Bemiddeling BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 148; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 380 10 90 (+32-03 380 10 90) 03 380 10 90 (+32-03 380 10 90)

Fax (fax): 03 385 87 20 (+32-03 385 87 20) 03 385 87 20 (+32-03 385 87 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.B.N. Bemiddeling BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.B.N. Bemiddeling BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.B.N. Bemiddeling BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.B.N. Bemiddeling BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.B.N. Bemiddeling BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.B.N. Bemiddeling BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.B.N. Bemiddeling BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.B.N. Bemiddeling BVBA
Products information M.B.N. Bemiddeling BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06683502197
Ondernemingsnummer: 2233764648
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in M.B.N. Bemiddeling BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.B.N. Bemiddeling BVBA
(Get full report from official database of BE for M.B.N. Bemiddeling BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.B.N. Bemiddeling BVBA
Addition kinds of activities for M.B.N. Bemiddeling BVBA

204103. Bloemmixen | Flour mixes
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
16110101. Guardrail constructie, snelwegen | Guardrail construction, highways
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec

Werken bij M.B.N. Bemiddeling BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.B.N. Bemiddeling BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.B.N. Bemiddeling BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.B.N. Bemiddeling BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van M.B.N. Bemiddeling BVBA in sociale netwerken
Look for responds of M.B.N. Bemiddeling BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.B.N. Bemiddeling BVBA. Laat een reactie achter voor M.B.N. Bemiddeling BVBA. M.B.N. Bemiddeling BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.B.N. Bemiddeling BVBA. Leave a respond for M.B.N. Bemiddeling BVBA. M.B.N. Bemiddeling BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.B.N. Bemiddeling BVBA op de google maps. Adres en contacten M.B.N. Bemiddeling BVBA
Location of M.B.N. Bemiddeling BVBA on the google maps. Address and contacts of M.B.N. Bemiddeling BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come M.B.N. Bemiddeling BVBA M.B.N. Bemiddeling BVBA: FLPREMED VZW | MARIEN PETER | Misverstand ('t) | H. VAN BAVEL | Chevalier H

Other related companies as M.B.N. Bemiddeling BVBA: FLPREMED VZW | MARIEN PETER | Misverstand ('t) | H. VAN BAVEL | Chevalier H

M.B.N. Bemiddeling BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.B.N. Bemiddeling BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06683502197. Het bedrijf M.B.N. Bemiddeling BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 148; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in M.B.N. Bemiddeling BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.B.N. Bemiddeling BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.B.N. Bemiddeling BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.B.N. Bemiddeling BVBA, openstaande posities, locatie van M.B.N. Bemiddeling BVBA op de kaart.

M.B.N. Bemiddeling BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.B.N. Bemiddeling BVBA, company assigned to the tax number BE06683502197. The company M.B.N. Bemiddeling BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 148; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in M.B.N. Bemiddeling BVBA were not found.
The main activity of M.B.N. Bemiddeling BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.B.N. Bemiddeling BVBA is not available. You also can look at reviews of M.B.N. Bemiddeling BVBA, open positions, location of M.B.N. Bemiddeling BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.B.N. Bemiddeling BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.B.N. Bemiddeling BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.B.N. Bemiddeling BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.B.N. Bemiddeling BVBA, employees, financial statistics.