FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV
Private companiesHolding and Other Investment Offices • FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

Contactgegevens FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ingelmunstersteenweg 153 8780 Oostrozebeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-66-61-28 32-56-66-61-28

Fax (fax): 32-56-66-32-95 32-56-66-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV
Products information FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

BTW identificatienummer (tax): BE03993774414
Ondernemingsnummer: 6547821044
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV
(Get full report from official database of BE for FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV
Addition kinds of activities for FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

027901. Worm boerderijen | Worm farms
249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
34990106. Geldkisten, staal | Money chests, steel
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
73610000. Uitzendbureaus | Employment agencies
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV in sociale netwerken
Look for responds of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Laat een reactie achter voor FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. Leave a respond for FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV. FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV op de google maps. Adres en contacten FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV
Location of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV on the google maps. Address and contacts of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: BBL | VER EECKE | Collectif Contraception Santé | R. LEFIEF | FERNAND LAGATIE

Other related companies as FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV: BBL | VER EECKE | Collectif Contraception Santé | R. LEFIEF | FERNAND LAGATIE

FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03993774414. Het bedrijf FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV bevindt zich op het adres: Ingelmunstersteenweg 153 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, openstaande posities, locatie van FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV op de kaart.

FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, company assigned to the tax number BE03993774414. The company FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is located at the address: Ingelmunstersteenweg 153 8780 Oostrozebeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV were not found.
The main activity of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV is not available. You also can look at reviews of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, open positions, location of FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLE.E.G. SLACHTHUIZEN LAR NV, employees, financial statistics.