COBELVER

Contactgegevens COBELVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBELVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBELVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Etang 43; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 648 13 18; 0800 236 36 (+32-02 648 13 18; 0800 236 36) 02 648 13 18; 0800 236 36 (+32-02 648 13 18; 0800 236 36)

Fax (fax): 02 648 07 74 (+32-02 648 07 74) 02 648 07 74 (+32-02 648 07 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBELVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBELVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBELVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBELVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBELVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBELVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBELVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBELVER
Products information COBELVER

BTW identificatienummer (tax): BE03108001708
Ondernemingsnummer: 7998840332
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Doors; Glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Plastics - Building industry; Mirrors; Shutters

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBELVER
(Get full report from official database of BE for COBELVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBELVER
Addition kinds of activities for COBELVER

23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
51929904. periodieken | Periodicals
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events

Werken bij COBELVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBELVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBELVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBELVER. Looking for open vacancies in other companies

 • Part time medewerker koffiebar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

 • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAROVSKI

  Type: Studentenjob

  Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

 • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: FRANK SPRUYT

  Type: Vaste Job

  Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

 • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

  Type: Vaste Job

  Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

 • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

 • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

 • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Sales (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UPGRADE ESTATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van COBELVER in sociale netwerken
Look for responds of COBELVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBELVER. Laat een reactie achter voor COBELVER. COBELVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBELVER. Leave a respond for COBELVER. COBELVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBELVER op de google maps. Adres en contacten COBELVER
Location of COBELVER on the google maps. Address and contacts of COBELVER

Andere gerelateerde bedrijven als come COBELVER COBELVER: Boekhoudingskantoor Claeys BVBA | COIFFURE CITY | DUJARDIN | NEPTUNUS | JEAN WIAME

Other related companies as COBELVER: Boekhoudingskantoor Claeys BVBA | COIFFURE CITY | DUJARDIN | NEPTUNUS | JEAN WIAME

COBELVER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COBELVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03108001708. Het bedrijf COBELVER bevindt zich op het adres: Rue de l'Etang 43; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Doors; Glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Plastics - Building industry; Mirrors; Shutters.
De hoofdactiviteit van COBELVER is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBELVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBELVER, openstaande posities, locatie van COBELVER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COBELVER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is COBELVER, company assigned to the tax number BE03108001708. The company COBELVER is located at the address: Rue de l'Etang 43; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Doors; Glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Plastics - General; Plastics - Building industry; Mirrors; Shutters.
The main activity of COBELVER is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COBELVER is not available. You also can look at reviews of COBELVER, open positions, location of COBELVER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBELVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBELVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBELVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBELVER, employees, financial statistics.