Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Boekhoudingskantoor Claeys BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

Contactgegevens Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Passendalestraat 224; 8980; Zonnebeke (Passendale), België

Telefoon (phone): 051 77 17 21 (+32-051 77 17 21) 051 77 17 21 (+32-051 77 17 21)

Fax (fax): 051 77 19 49 (+32-051 77 19 49) 051 77 19 49 (+32-051 77 19 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boekhoudingskantoor Claeys BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boekhoudingskantoor Claeys BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boekhoudingskantoor Claeys BVBA
Products information Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01463348388
Ondernemingsnummer: 7545104980
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Boekhoudingskantoor Claeys BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boekhoudingskantoor Claeys BVBA
(Get full report from official database of BE for Boekhoudingskantoor Claeys BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boekhoudingskantoor Claeys BVBA
Addition kinds of activities for Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

8733. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
56990401. Riemen, kleding: op maat | Belts, apparel: custom
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec

Werken bij Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Frisse lucht,fysiek werk en flexibiliteit iets voor jou? (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor de afvalverwerking en ophaling in de regio Leuven. De ophaling gebeurd steeds met de vrachtwagen, je bevindt je dagelijks in het verkeer. Het kunnen zowel zakken als containers zijn die je verplaatst.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Laat een reactie achter voor Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Boekhoudingskantoor Claeys BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Leave a respond for Boekhoudingskantoor Claeys BVBA. Boekhoudingskantoor Claeys BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boekhoudingskantoor Claeys BVBA op de google maps. Adres en contacten Boekhoudingskantoor Claeys BVBA
Location of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA on the google maps. Address and contacts of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boekhoudingskantoor Claeys BVBA Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: Mathieu (Librairie) | MA GRIFFE COIFFURE | FE. BOB | AUGUST LAROCK | PATRICK ROSSENEU

Other related companies as Boekhoudingskantoor Claeys BVBA: Mathieu (Librairie) | MA GRIFFE COIFFURE | FE. BOB | AUGUST LAROCK | PATRICK ROSSENEU

Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01463348388. Het bedrijf Boekhoudingskantoor Claeys BVBA bevindt zich op het adres: Passendalestraat 224; 8980; Zonnebeke (Passendale). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Boekhoudingskantoor Claeys BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, openstaande posities, locatie van Boekhoudingskantoor Claeys BVBA op de kaart.

Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, company assigned to the tax number BE01463348388. The company Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is located at the address: Passendalestraat 224; 8980; Zonnebeke (Passendale). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Boekhoudingskantoor Claeys BVBA were not found.
The main activity of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA is not available. You also can look at reviews of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, open positions, location of Boekhoudingskantoor Claeys BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boekhoudingskantoor Claeys BVBA, employees, financial statistics.