COIFFURE CITY

Contactgegevens COIFFURE CITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN TIEBOUTSTRAAT 5; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 24662261 (+32-24662261) 24662261 (+32-24662261)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CITY
Products information COIFFURE CITY

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CITY
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CITY
Addition kinds of activities for COIFFURE CITY

308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
23920201. Zakken, kledingopslag: behalve papier of plastic film | Bags, garment storage: except paper or plastic film
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
50930106. Afvalkledij | Waste rags
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp
59619903. Boeken, postorder (behalve boekenclubs) | Books, mail order (except book clubs)

Werken bij COIFFURE CITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CITY in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CITY. Laat een reactie achter voor COIFFURE CITY. COIFFURE CITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CITY. Leave a respond for COIFFURE CITY. COIFFURE CITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CITY op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CITY
Location of COIFFURE CITY on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CITY

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CITY COIFFURE CITY: Vermeulen - Van Huffelen B.V.B.A. | LE VOLEUR D?OMBRES | MARIA TRUYEN | DEUTZ BELGIUM NV | Brose F

Other related companies as COIFFURE CITY: Vermeulen - Van Huffelen B.V.B.A. | LE VOLEUR D?OMBRES | MARIA TRUYEN | DEUTZ BELGIUM NV | Brose F

COIFFURE CITY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf COIFFURE CITY bevindt zich op het adres: JAN TIEBOUTSTRAAT 5; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE CITY is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CITY, openstaande posities, locatie van COIFFURE CITY op de kaart.

COIFFURE CITY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CITY, company assigned to the tax number BE07882385253. The company COIFFURE CITY is located at the address: JAN TIEBOUTSTRAAT 5; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE CITY is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CITY is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CITY, open positions, location of COIFFURE CITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CITY, employees, financial statistics.