CHRISTIAEN R

Contactgegevens CHRISTIAEN R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAEN R: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAEN R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Konijnenboslaan 16; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 84 47; 0475 48 97 67 (+32-059 27 84 47; 0475 48 97 67) 059 27 84 47; 0475 48 97 67 (+32-059 27 84 47; 0475 48 97 67)

Fax (fax): 059 27 97 33 (+32-059 27 97 33) 059 27 97 33 (+32-059 27 97 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAEN R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAEN R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAEN R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAEN R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAEN R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAEN R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAEN R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAEN R
Products information CHRISTIAEN R

BTW identificatienummer (tax): BE06268218994
Ondernemingsnummer: 5852661132
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Double glazing

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAEN R
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAEN R)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAEN R
Addition kinds of activities for CHRISTIAEN R

01720000. druiven | Grapes
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij CHRISTIAEN R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAEN R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAEN R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAEN R. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

 • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

 • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

 • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

 • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Technisch jobstudent (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

  Type: Flexijob

  Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAEN R in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAEN R in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAEN R. Laat een reactie achter voor CHRISTIAEN R. CHRISTIAEN R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAEN R. Leave a respond for CHRISTIAEN R. CHRISTIAEN R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAEN R op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAEN R
Location of CHRISTIAEN R on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAEN R

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAEN R CHRISTIAEN R: COIFFURE PALMYRA | COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME | Androide Interactive Multi-Media | Wyckhuys D | Huguette

Other related companies as CHRISTIAEN R: COIFFURE PALMYRA | COSMO TIME & SECURITY SYSTEMS ACME | Androide Interactive Multi-Media | Wyckhuys D | Huguette

CHRISTIAEN R is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAEN R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06268218994. Het bedrijf CHRISTIAEN R bevindt zich op het adres: Konijnenboslaan 16; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Double glazing.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAEN R is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAEN R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAEN R, openstaande posities, locatie van CHRISTIAEN R op de kaart.

CHRISTIAEN R is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAEN R, company assigned to the tax number BE06268218994. The company CHRISTIAEN R is located at the address: Konijnenboslaan 16; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Double glazing.
The main activity of CHRISTIAEN R is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAEN R is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAEN R, open positions, location of CHRISTIAEN R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAEN R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAEN R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAEN R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAEN R, employees, financial statistics.