Wyckhuys D

Contactgegevens Wyckhuys D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wyckhuys D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wyckhuys D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Cousin 32; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 50 33 (+32-069 84 50 33) 069 84 50 33 (+32-069 84 50 33)

Fax (fax): 069 84 50 33 (+32-069 84 50 33) 069 84 50 33 (+32-069 84 50 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wyckhuys D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wyckhuys D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wyckhuys D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wyckhuys D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wyckhuys D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wyckhuys D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wyckhuys D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wyckhuys D
Products information Wyckhuys D

BTW identificatienummer (tax): BE01839080810
Ondernemingsnummer: 5556579589
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Wyckhuys D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wyckhuys D
(Get full report from official database of BE for Wyckhuys D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wyckhuys D
Addition kinds of activities for Wyckhuys D

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
5812. Eten plaatsen | Eating places
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij Wyckhuys D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wyckhuys D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wyckhuys D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wyckhuys D. Looking for open vacancies in other companies

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

Zoek naar antwoorden van Wyckhuys D in sociale netwerken
Look for responds of Wyckhuys D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wyckhuys D. Laat een reactie achter voor Wyckhuys D. Wyckhuys D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wyckhuys D. Leave a respond for Wyckhuys D. Wyckhuys D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wyckhuys D op de google maps. Adres en contacten Wyckhuys D
Location of Wyckhuys D on the google maps. Address and contacts of Wyckhuys D

Andere gerelateerde bedrijven als come Wyckhuys D Wyckhuys D: Mertens J | B H S I Informatique SA | Everaert Catherina | Bennies Fifties | IVAN MAES

Other related companies as Wyckhuys D: Mertens J | B H S I Informatique SA | Everaert Catherina | Bennies Fifties | IVAN MAES

Wyckhuys D is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wyckhuys D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01839080810. Het bedrijf Wyckhuys D bevindt zich op het adres: Rue Jean Cousin 32; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Producten gemaakt in Wyckhuys D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wyckhuys D is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wyckhuys D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wyckhuys D, openstaande posities, locatie van Wyckhuys D op de kaart.

Wyckhuys D is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wyckhuys D, company assigned to the tax number BE01839080810. The company Wyckhuys D is located at the address: Rue Jean Cousin 32; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musical instruments - Retail. Products created in Wyckhuys D were not found.
The main activity of Wyckhuys D is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wyckhuys D is not available. You also can look at reviews of Wyckhuys D, open positions, location of Wyckhuys D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wyckhuys D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wyckhuys D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wyckhuys D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wyckhuys D, employees, financial statistics.