COIFFURE PALMYRA

Contactgegevens COIFFURE PALMYRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE PALMYRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE PALMYRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDBOOGSTRAAT 29; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33538472 (+32-33538472) 33538472 (+32-33538472)

Fax (fax): +32 (14) 808-22-55 +32 (14) 808-22-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE PALMYRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE PALMYRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE PALMYRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE PALMYRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE PALMYRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE PALMYRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE PALMYRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE PALMYRA
Products information COIFFURE PALMYRA

BTW identificatienummer (tax): BE05450286865
Ondernemingsnummer: 9444641113
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in COIFFURE PALMYRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE PALMYRA
(Get full report from official database of BE for COIFFURE PALMYRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE PALMYRA
Addition kinds of activities for COIFFURE PALMYRA

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
17990402. Stellingen | Scaffolding
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
50840301. kettingzagen | Chainsaws
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing

Werken bij COIFFURE PALMYRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE PALMYRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE PALMYRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE PALMYRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE PALMYRA in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE PALMYRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE PALMYRA. Laat een reactie achter voor COIFFURE PALMYRA. COIFFURE PALMYRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE PALMYRA. Leave a respond for COIFFURE PALMYRA. COIFFURE PALMYRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE PALMYRA op de google maps. Adres en contacten COIFFURE PALMYRA
Location of COIFFURE PALMYRA on the google maps. Address and contacts of COIFFURE PALMYRA

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE PALMYRA COIFFURE PALMYRA: FLROCHE SA | Laseure A | Meeusen August | DECOENE | Formatpme ASBL

Other related companies as COIFFURE PALMYRA: FLROCHE SA | Laseure A | Meeusen August | DECOENE | Formatpme ASBL

COIFFURE PALMYRA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE PALMYRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05450286865. Het bedrijf COIFFURE PALMYRA bevindt zich op het adres: HANDBOOGSTRAAT 29; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE PALMYRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE PALMYRA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE PALMYRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE PALMYRA, openstaande posities, locatie van COIFFURE PALMYRA op de kaart.

COIFFURE PALMYRA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE PALMYRA, company assigned to the tax number BE05450286865. The company COIFFURE PALMYRA is located at the address: HANDBOOGSTRAAT 29; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beautyfarms, relaxatie and lichamelijk welzijn; Kapsalons. Products created in COIFFURE PALMYRA were not found.
The main activity of COIFFURE PALMYRA is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE PALMYRA is not available. You also can look at reviews of COIFFURE PALMYRA, open positions, location of COIFFURE PALMYRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE PALMYRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE PALMYRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE PALMYRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE PALMYRA, employees, financial statistics.