Chocolaterie Duc d'O NV

Contactgegevens Chocolaterie Duc d'O NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Duc d'O NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Duc d'O NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bazelstraat 250; 9150; Kruibeke, België

Telefoon (phone): 03 774 51 91 (+32-03 774 51 91) 03 774 51 91 (+32-03 774 51 91)

Fax (fax): 03 774 40 56 (+32-03 774 40 56) 03 774 40 56 (+32-03 774 40 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Duc d'O NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Duc d'O NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Duc d'O NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Duc d'O NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Duc d'O NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Duc d'O NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Duc d'O NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Duc d'O NV
Products information Chocolaterie Duc d'O NV

BTW identificatienummer (tax): BE04514526367
Ondernemingsnummer: 4581268310
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Chocolaterie Duc d'O NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Duc d'O NV
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Duc d'O NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Duc d'O NV
Addition kinds of activities for Chocolaterie Duc d'O NV

508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
20790100. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts

Werken bij Chocolaterie Duc d'O NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Duc d'O NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Duc d'O NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Duc d'O NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

 • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

 • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

 • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

 • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Student M/V (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SCK

  Type: Vaste Job

  Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

 • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TOURING ASSURANCES

  Type: Vaste Job

  Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

 • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Young Potentials Sales (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Duc d'O NV in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Duc d'O NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Duc d'O NV. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Duc d'O NV. Chocolaterie Duc d'O NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Duc d'O NV. Leave a respond for Chocolaterie Duc d'O NV. Chocolaterie Duc d'O NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Duc d'O NV op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Duc d'O NV
Location of Chocolaterie Duc d'O NV on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Duc d'O NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Duc d'O NV Chocolaterie Duc d'O NV: ALTI SA | Colman Watches | PWA ST.KATELIJNE-WAVER | KRUIDVAT | OFFICE VAN MALDEREN

Other related companies as Chocolaterie Duc d'O NV: ALTI SA | Colman Watches | PWA ST.KATELIJNE-WAVER | KRUIDVAT | OFFICE VAN MALDEREN

Chocolaterie Duc d'O NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Duc d'O NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04514526367. Het bedrijf Chocolaterie Duc d'O NV bevindt zich op het adres: Bazelstraat 250; 9150; Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chocolaterie Duc d'O NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Duc d'O NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Duc d'O NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Duc d'O NV, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Duc d'O NV op de kaart.

Chocolaterie Duc d'O NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Duc d'O NV, company assigned to the tax number BE04514526367. The company Chocolaterie Duc d'O NV is located at the address: Bazelstraat 250; 9150; Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chocolaterie Duc d'O NV were not found.
The main activity of Chocolaterie Duc d'O NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Duc d'O NV is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Duc d'O NV, open positions, location of Chocolaterie Duc d'O NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Duc d'O NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Duc d'O NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Duc d'O NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Duc d'O NV, employees, financial statistics.