PWA ST.KATELIJNE-WAVER

Contactgegevens PWA ST.KATELIJNE-WAVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PWA ST.KATELIJNE-WAVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PWA ST.KATELIJNE-WAVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15317511 (+32-15317511) 15317511 (+32-15317511)

Fax (fax): +32 (3) 974-43-63 +32 (3) 974-43-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PWA ST.KATELIJNE-WAVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PWA ST.KATELIJNE-WAVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PWA ST.KATELIJNE-WAVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PWA ST.KATELIJNE-WAVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PWA ST.KATELIJNE-WAVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PWA ST.KATELIJNE-WAVER
Products information PWA ST.KATELIJNE-WAVER

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PWA ST.KATELIJNE-WAVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PWA ST.KATELIJNE-WAVER
(Get full report from official database of BE for PWA ST.KATELIJNE-WAVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PWA ST.KATELIJNE-WAVER
Addition kinds of activities for PWA ST.KATELIJNE-WAVER

10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij PWA ST.KATELIJNE-WAVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PWA ST.KATELIJNE-WAVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Student with excellent knowledge of the Czech language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Czech language. The job requires to do data quality checks in Czech. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van PWA ST.KATELIJNE-WAVER in sociale netwerken
Look for responds of PWA ST.KATELIJNE-WAVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Laat een reactie achter voor PWA ST.KATELIJNE-WAVER. PWA ST.KATELIJNE-WAVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PWA ST.KATELIJNE-WAVER. Leave a respond for PWA ST.KATELIJNE-WAVER. PWA ST.KATELIJNE-WAVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PWA ST.KATELIJNE-WAVER op de google maps. Adres en contacten PWA ST.KATELIJNE-WAVER
Location of PWA ST.KATELIJNE-WAVER on the google maps. Address and contacts of PWA ST.KATELIJNE-WAVER

Andere gerelateerde bedrijven als come PWA ST.KATELIJNE-WAVER PWA ST.KATELIJNE-WAVER: K. MERKSPLAS S.K. | MICHEL DELPORTE | Dutron Guy | FE. RESTIVO | A.D. MIRIDI

Other related companies as PWA ST.KATELIJNE-WAVER: K. MERKSPLAS S.K. | MICHEL DELPORTE | Dutron Guy | FE. RESTIVO | A.D. MIRIDI

PWA ST.KATELIJNE-WAVER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PWA ST.KATELIJNE-WAVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf PWA ST.KATELIJNE-WAVER bevindt zich op het adres: MARKT 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in PWA ST.KATELIJNE-WAVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PWA ST.KATELIJNE-WAVER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PWA ST.KATELIJNE-WAVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PWA ST.KATELIJNE-WAVER, openstaande posities, locatie van PWA ST.KATELIJNE-WAVER op de kaart.

PWA ST.KATELIJNE-WAVER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PWA ST.KATELIJNE-WAVER, company assigned to the tax number BE04477172851. The company PWA ST.KATELIJNE-WAVER is located at the address: MARKT 1; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Werk and personeelsselectie. Products created in PWA ST.KATELIJNE-WAVER were not found.
The main activity of PWA ST.KATELIJNE-WAVER is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PWA ST.KATELIJNE-WAVER is not available. You also can look at reviews of PWA ST.KATELIJNE-WAVER, open positions, location of PWA ST.KATELIJNE-WAVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PWA ST.KATELIJNE-WAVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PWA ST.KATELIJNE-WAVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PWA ST.KATELIJNE-WAVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PWA ST.KATELIJNE-WAVER, employees, financial statistics.