JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

Contactgegevens JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUIFERSKAPELLESTRAAT 12; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51464411 (+32-51464411) 51464411 (+32-51464411)

Fax (fax): +32 (63) 619-14-10 +32 (63) 619-14-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE BETONNEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE BETONNEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE BETONNEUSE
Products information JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE04977874755
Ondernemingsnummer: 8418518066
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEUGDHUIS DE BETONNEUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE BETONNEUSE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE BETONNEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE BETONNEUSE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
83220609. Service league | Service league

Werken bij JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

 • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

 • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

 • Schilder (m/v) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

  Type: Vaste Job

  Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. JEUGDHUIS DE BETONNEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. Leave a respond for JEUGDHUIS DE BETONNEUSE. JEUGDHUIS DE BETONNEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE BETONNEUSE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE BETONNEUSE
Location of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE BETONNEUSE JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: FLTEXTILE INDUSTRY NV | MARIEN-VAN HOVE | Christian D | STUDIO CD COIFFURE BVBA | A.I.A.B.

Other related companies as JEUGDHUIS DE BETONNEUSE: FLTEXTILE INDUSTRY NV | MARIEN-VAN HOVE | Christian D | STUDIO CD COIFFURE BVBA | A.I.A.B.

JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04977874755. Het bedrijf JEUGDHUIS DE BETONNEUSE bevindt zich op het adres: SCHUIFERSKAPELLESTRAAT 12; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 568,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE BETONNEUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE BETONNEUSE op de kaart.

JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, company assigned to the tax number BE04977874755. The company JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is located at the address: SCHUIFERSKAPELLESTRAAT 12; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 568,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE BETONNEUSE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, open positions, location of JEUGDHUIS DE BETONNEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE BETONNEUSE, employees, financial statistics.