Christian D

Contactgegevens Christian D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christian D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christian D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Pont 18; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 22 10 92 (+32-069 22 10 92) 069 22 10 92 (+32-069 22 10 92)

Fax (fax): +32 (84) 827-30-67 +32 (84) 827-30-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christian D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christian D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christian D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christian D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christian D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christian D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christian D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christian D
Products information Christian D

BTW identificatienummer (tax): BE08406707763
Ondernemingsnummer: 2324401855
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Formal wear,bridal & communion outfits - Rental

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christian D
(Get full report from official database of BE for Christian D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christian D
Addition kinds of activities for Christian D

20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
87420409. School, universiteit, universiteitsadviseur | School, college, univeristy consultant
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design
95110101. Controlebureau voor luchtvervuiling, overheid | Air pollution control agency, government

Werken bij Christian D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christian D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christian D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christian D. Looking for open vacancies in other companies

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

 • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: AUSY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

Zoek naar antwoorden van Christian D in sociale netwerken
Look for responds of Christian D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christian D. Laat een reactie achter voor Christian D. Christian D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christian D. Leave a respond for Christian D. Christian D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christian D op de google maps. Adres en contacten Christian D
Location of Christian D on the google maps. Address and contacts of Christian D

Andere gerelateerde bedrijven als come Christian D Christian D: KBC | ERWIN DEROUBAIX | INSTITUUT SILHOUETTE | HENRI DE BROGNIEZ | A. Vitraco SA

Other related companies as Christian D: KBC | ERWIN DEROUBAIX | INSTITUUT SILHOUETTE | HENRI DE BROGNIEZ | A. Vitraco SA

Christian D is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christian D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08406707763. Het bedrijf Christian D bevindt zich op het adres: Rue de Pont 18; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Formal wear,bridal & communion outfits - Rental.
De hoofdactiviteit van Christian D is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christian D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christian D, openstaande posities, locatie van Christian D op de kaart.

Christian D is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christian D, company assigned to the tax number BE08406707763. The company Christian D is located at the address: Rue de Pont 18; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Formal wear,bridal & communion outfits - Rental.
The main activity of Christian D is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Christian D is not available. You also can look at reviews of Christian D, open positions, location of Christian D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christian D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christian D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christian D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christian D, employees, financial statistics.