FLTEXTILE INDUSTRY NV

Contactgegevens FLTEXTILE INDUSTRY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTEXTILE INDUSTRY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTEXTILE INDUSTRY NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Kanaalstr. 4 8770 Ingelmunster - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-30-00-20 32-51-30-00-20

Fax (fax): 32-51-31-73-24 32-51-31-73-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTEXTILE INDUSTRY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTEXTILE INDUSTRY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTEXTILE INDUSTRY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTEXTILE INDUSTRY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTEXTILE INDUSTRY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTEXTILE INDUSTRY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTEXTILE INDUSTRY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTEXTILE INDUSTRY NV
Products information FLTEXTILE INDUSTRY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLTEXTILE INDUSTRY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packing and packaging materials, metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTEXTILE INDUSTRY NV
(Get full report from official database of BE for FLTEXTILE INDUSTRY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTEXTILE INDUSTRY NV
Addition kinds of activities for FLTEXTILE INDUSTRY NV

209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
20840200. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij FLTEXTILE INDUSTRY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTEXTILE INDUSTRY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTEXTILE INDUSTRY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTEXTILE INDUSTRY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van FLTEXTILE INDUSTRY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTEXTILE INDUSTRY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTEXTILE INDUSTRY NV. Laat een reactie achter voor FLTEXTILE INDUSTRY NV. FLTEXTILE INDUSTRY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTEXTILE INDUSTRY NV. Leave a respond for FLTEXTILE INDUSTRY NV. FLTEXTILE INDUSTRY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTEXTILE INDUSTRY NV op de google maps. Adres en contacten FLTEXTILE INDUSTRY NV
Location of FLTEXTILE INDUSTRY NV on the google maps. Address and contacts of FLTEXTILE INDUSTRY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTEXTILE INDUSTRY NV FLTEXTILE INDUSTRY NV: FLSEA-RO-TERMINAL NV | HUBERT DELFOSSE | Vochten A | K.U.L.-DEPARTEMENT T.E.W. | De Smul Ilse

Other related companies as FLTEXTILE INDUSTRY NV: FLSEA-RO-TERMINAL NV | HUBERT DELFOSSE | Vochten A | K.U.L.-DEPARTEMENT T.E.W. | De Smul Ilse

FLTEXTILE INDUSTRY NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTEXTILE INDUSTRY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf FLTEXTILE INDUSTRY NV bevindt zich op het adres: Kanaalstr. 4 8770 Ingelmunster - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Packing and packaging materials, metal. Producten gemaakt in FLTEXTILE INDUSTRY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTEXTILE INDUSTRY NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTEXTILE INDUSTRY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTEXTILE INDUSTRY NV, openstaande posities, locatie van FLTEXTILE INDUSTRY NV op de kaart.

FLTEXTILE INDUSTRY NV is a company, that was registered 2007 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLTEXTILE INDUSTRY NV, company assigned to the tax number BE07275390625. The company FLTEXTILE INDUSTRY NV is located at the address: Kanaalstr. 4 8770 Ingelmunster - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Packing and packaging materials, metal. Products created in FLTEXTILE INDUSTRY NV were not found.
The main activity of FLTEXTILE INDUSTRY NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTEXTILE INDUSTRY NV is not available. You also can look at reviews of FLTEXTILE INDUSTRY NV, open positions, location of FLTEXTILE INDUSTRY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTEXTILE INDUSTRY NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTEXTILE INDUSTRY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTEXTILE INDUSTRY NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTEXTILE INDUSTRY NV, employees, financial statistics.