J.M.A. ZELZATE

Contactgegevens J.M.A. ZELZATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. ZELZATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. ZELZATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHEPEN R. DE DECKERLAAN 32; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93457034 (+32-93457034) 93457034 (+32-93457034)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. ZELZATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. ZELZATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. ZELZATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. ZELZATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. ZELZATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. ZELZATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. ZELZATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. ZELZATE
Products information J.M.A. ZELZATE

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in J.M.A. ZELZATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. ZELZATE
(Get full report from official database of BE for J.M.A. ZELZATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. ZELZATE
Addition kinds of activities for J.M.A. ZELZATE

072202. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)

Werken bij J.M.A. ZELZATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. ZELZATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. ZELZATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. ZELZATE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

 • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

 • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

  Regio: AAIGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

 • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

  Type: Studentenjob

  Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

 • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

 • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: BAECKENS OPTICS

  Type: Vaste Job

  BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

 • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. ZELZATE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. ZELZATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. ZELZATE. Laat een reactie achter voor J.M.A. ZELZATE. J.M.A. ZELZATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. ZELZATE. Leave a respond for J.M.A. ZELZATE. J.M.A. ZELZATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. ZELZATE op de google maps. Adres en contacten J.M.A. ZELZATE
Location of J.M.A. ZELZATE on the google maps. Address and contacts of J.M.A. ZELZATE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. ZELZATE J.M.A. ZELZATE: CASA | EKERENSE SLOTENMAKERIJ | Malysse NV | WEYENBERG-TROPIC TRAVEL | Delanghe Patrick

Other related companies as J.M.A. ZELZATE: CASA | EKERENSE SLOTENMAKERIJ | Malysse NV | WEYENBERG-TROPIC TRAVEL | Delanghe Patrick

J.M.A. ZELZATE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. ZELZATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf J.M.A. ZELZATE bevindt zich op het adres: SCHEPEN R. DE DECKERLAAN 32; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. ZELZATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. ZELZATE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. ZELZATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. ZELZATE, openstaande posities, locatie van J.M.A. ZELZATE op de kaart.

J.M.A. ZELZATE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. ZELZATE, company assigned to the tax number BE07494293212. The company J.M.A. ZELZATE is located at the address: SCHEPEN R. DE DECKERLAAN 32; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. ZELZATE were not found.
The main activity of J.M.A. ZELZATE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. ZELZATE is not available. You also can look at reviews of J.M.A. ZELZATE, open positions, location of J.M.A. ZELZATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. ZELZATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. ZELZATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. ZELZATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. ZELZATE, employees, financial statistics.