CASA

Contactgegevens CASA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'HARMONIE 16; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87355224 (+32-87355224) 87355224 (+32-87355224)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASA
Products information CASA

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Coutellerie,Equipement de Cuisine,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Jouets en Peluche.. Produits: Linge de Maison.. Types d'Articles: Bougies.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Textiles. Eclairage et équipements du foyer. Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASA
(Get full report from official database of BE for CASA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASA
Addition kinds of activities for CASA

22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
22810305. Wool garen, gesponnen | Wool yarn, spun
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
36529900. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
38249904. stappentellers | Pedometers
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine

Werken bij CASA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van CASA in sociale netwerken
Look for responds of CASA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASA. Laat een reactie achter voor CASA. CASA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASA. Leave a respond for CASA. CASA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASA op de google maps. Adres en contacten CASA
Location of CASA on the google maps. Address and contacts of CASA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASA CASA: Damg! | FE. AT & T EUROPE | BSH SERVICE | PENTAP | Lapeere D

Other related companies as CASA: Damg! | FE. AT & T EUROPE | BSH SERVICE | PENTAP | Lapeere D

CASA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf CASA bevindt zich op het adres: RUE DE L'HARMONIE 16; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Textiles. Eclairage et équipements du foyer. Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Coutellerie,Equipement de Cuisine,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Jouets en Peluche.. Produits: Linge de Maison.. Types d'Articles: Bougies..
De hoofdactiviteit van CASA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASA, openstaande posities, locatie van CASA op de kaart.

CASA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASA, company assigned to the tax number BE06418731689. The company CASA is located at the address: RUE DE L'HARMONIE 16; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Textiles. Eclairage et équipements du foyer. Jeux and jouets. List of products are Produits: Coutellerie,Equipement de Cuisine,Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Produits: Jouets en Peluche.. Produits: Linge de Maison.. Types d'Articles: Bougies..
The main activity of CASA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CASA is not available. You also can look at reviews of CASA, open positions, location of CASA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASA, employees, financial statistics.