BSH SERVICE

Contactgegevens BSH SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BSH SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BSH SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BIENVENUE; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25561055 (+32-25561055) 25561055 (+32-25561055)

Fax (fax): +32 (16) 733-16-48 +32 (16) 733-16-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BSH SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BSH SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BSH SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BSH SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BSH SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BSH SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BSH SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BSH SERVICE
Products information BSH SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07036437988
Ondernemingsnummer: 3497467041
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Réseaux Téléphoniques.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. Installation électrique industrielle. Air conditionné and ventilation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BSH SERVICE
(Get full report from official database of BE for BSH SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BSH SERVICE
Addition kinds of activities for BSH SERVICE

517201. gassen | Gases
729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
33990201. Brads: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Brads: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
58129908. Diner theater | Dinner theater
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij BSH SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BSH SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BSH SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BSH SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van BSH SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of BSH SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BSH SERVICE. Laat een reactie achter voor BSH SERVICE. BSH SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BSH SERVICE. Leave a respond for BSH SERVICE. BSH SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BSH SERVICE op de google maps. Adres en contacten BSH SERVICE
Location of BSH SERVICE on the google maps. Address and contacts of BSH SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come BSH SERVICE BSH SERVICE: MARTIN TAELMAN | De Moor Thierry | LABO KERUDENT | Mathy by Bols | Francelys NV

Other related companies as BSH SERVICE: MARTIN TAELMAN | De Moor Thierry | LABO KERUDENT | Mathy by Bols | Francelys NV

BSH SERVICE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BSH SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036437988. Het bedrijf BSH SERVICE bevindt zich op het adres: RUE DE LA BIENVENUE; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Installation électrique industrielle. Air conditionné and ventilation. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Réseaux Téléphoniques..
De hoofdactiviteit van BSH SERVICE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BSH SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BSH SERVICE, openstaande posities, locatie van BSH SERVICE op de kaart.

BSH SERVICE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BSH SERVICE, company assigned to the tax number BE07036437988. The company BSH SERVICE is located at the address: RUE DE LA BIENVENUE; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Systèmes de télécommunications. Installation électrique industrielle. Air conditionné and ventilation. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Produits: Réseaux Téléphoniques..
The main activity of BSH SERVICE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BSH SERVICE is not available. You also can look at reviews of BSH SERVICE, open positions, location of BSH SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BSH SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BSH SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BSH SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BSH SERVICE, employees, financial statistics.